Lexus Off-Road Adventure - terepkaland a festői Blackberry Mountain farmon

Mary Celeste Beall úgy gondolta, vannak még tartalékok a Great Smoky Mountains hegységben...

Az észak-amerikai Tennessee államban található Blackberry Mountain üdülőszálló rendkívüli természeti adottságainak köszönhetően már eddig is változatos kalandokkal csábította a vendégeket a lovaglástól kezdve a koronglövészetig. A Blackberry Farm és a szálloda tulajdonosa, Mary Celeste Beall mégis úgy gondolta vannak még tartalékok a Great Smoky Mountains hegységben, így felvette a kapcsolatot a Lexus-szal, és közösen kidolgoztak egy teljesen egyedülálló terepjárós élménycsomagot.

A hotelhez tartozó, 21 négyzetkilométeres farmon a természeti környezetbe illeszkedve professzionális offroad-pályákat alakítottak ki, amelyeken kezdők és haladók egyaránt próbára tehetik saját maguk, illetve az új generációs Lexus GX képességeit. A hat állomáson sziklatömbökre vagy farönkökre kaptathatnak fel, meredek emelkedőkön kapaszkodhatnak fel, félelmetesnek tűnő, de teljesen biztonságos lejtőkön ereszkedhetnek le, vagy kipróbálhatják, milyen érzés terepjáróval libikókázni - természetesen mindezt egy tapasztalt offroad-instruktor irányítása és felügyelete mellett.

Lexus GX
A túrázók két állomás között álomszép környezetben autózhatnak, vagy megpihenhetnek, élvezve a Smoky Mountains és a Tennessee Valley nyújtotta lélegzetelállító kilátást.

Blackberry Mountain
A kilencven perces túra során akár ketten is a volán mögé ülhetnek, és hogy igazi családi élménnyé tegyék a tesztet, három utas is a résztvevőkkel tarthat. A túravezető a terepjárózás alapismeretein kívül a környékről, illetve a Lexus GX legfontosabb tulajdonságairól és funkcióiról is mesél az utasoknak, így a program végeztével minden téren tájékozottabbnak mondhatják magukat a vendégek.

- A Lexus és a szálloda közötti együttműködés révén vendégeink testközelből ismerkedhetnek meg gyönyörű természeti környezetünkkel. Mindig élmény olyan partnerrel dolgozni, aki hozzánk hasonlóan a kompromisszumoktól mentes minőségre törekszik, és emlékezetes élményekkel szeretné megajándékozni ügyfeleit. A Lexus Off-Road Adventure révén vendégeink új aspektusból ismerhetik meg a hegyet - méltatta az együttműködést Mary Celeste Beall.

Lexus Off-Road Adventure
A 2019 februárjában megnyílt Blackberry Mountain szálloda a Lexus Hotel Partnerprogram legújabb tagjaként kiemelt ajánlatokkal várja a márka ügyfeleit, de természetesen azokat is tárt karokkal fogadják, akik más márkájú autóval közlekednek. Ha valakinek nincs kedve első kézből megtapasztalni az idei évre megújult GX 460 luxus-SUV képességeit, akkor is részesülhet a Lexus kényelmében: a szálloda ingyenesen kölcsönözhető Lexus modelleket biztosít számukra, amelyekkel aszfaltúton járhatják be a környéket.