Ford Mustang Mach-E - dokumentumfilm az új Mustang-családtag születésének titkairól

A 20 perces filmben több narrátor, a Ford Team Edison néhány tagja, sőt Mustang-tulajdonosok is megszólalnak.

Ford Mustang Mach-E
- A legelső Detroiti Autószalonon Henry Ford elmondta, hogy olyasmin dolgozik, ami villámcsapásként hat majd a piacra. Ez volt a T-Modell. Ma pedig a Ford Motor Company büszkén mutatja be az autót, ami újra felvillanyozza a vásárlókat. Íme a vadonatúj, tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E, a gyorsaság, az öröm és a szabadság megtestesülése, amit a Mustang-vásárlók új generációja számára alkottunk - mondta a világpremieren Bill Ford, a Ford Motor Company ügyvezető elnöke, amikor bemutatta a Mustang-család legújabb tagját, a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt. Íme:

2021 Ford Mustang Mach-E – Electric SUV – Design, Interior, Specs
A 20 perces Így készült a Mustang Mach-E című rövidfilmben pedig a vadonatúj SUV születésének történetét meséli el a Ford Team Edison néhány tagja, de megszólalnak narrátorok és Mustang-tulajdonosok is.

Making the Mustang Mach-E | Mustang Mach-E | Ford
A Ford első, igazán nagy hatótávolságú elektromos autója eredetileg nem egy Mustang lett volna, ám amikor Jim Hackett 2017 májusában átvette a vállalat elnök-vezérigazgatói posztját, azonnal létrehozott egy elektromos autókra szakosodott csapatot. Ez lett a Ford Team Edison, amelynek tagjai hihetetlen lendülettel láttak neki egy elektromos autó megalkotásának, ez a gép lett a Mustang Mach-E. A csapat hónapokat töltött azzal az aprólékos munkával, hogy az autót összecsiszolják a Mustang fél évszázados hagyományaival, egyben felvértezzék a legmodernebb technológiával.

A dokumentumfilm a Ford és egy londoni/detroiti székhelyű kreatív produkciós cég, a Chrome Productions közös munkája. Érdemes teljes képernyőn megnézni!