Égből pottyant Mercedes-AMG G63

Mit eszik és iszik egy csalódott, dühös orosz milliomos, miközben a terepjárója a földre száll?

Igor Jurjevics Moroz népszerű orosz videoblogger, az Insta-n ő a MorozUP. Amúgy influencer is, vagyis véleményvezér. Ami azt illeti, elég markáns véleménye van 6.3-as AMG autójáról és ezt elég látványosan demonstrálta is... Földhözvágta! Mint a kisgyerek, ha megúnja a játékát és dühösen ledobja a földre vagy a felnőttek, amikor csalódottan falhoz vágják a mobiltelefonjukat!

СБРОСИЛ ГЕЛИК AMG G63 С ВЕРТОЛЕТА
A Mercedes G-osztály speciálisan tuningolt példánya, az AMG G63 állítólag nem sok örömet okozott a vloggernek, az autó látványos megtörése viszont annál több nézőt vonzott. A videót eddig több mint egymillióan nézték meg!

Az autót 2018 márciusában vásárolta meg 200 000 dollárért és a szerviznek állítólag a többszöri reklamáció után sem sikerült megszüntetni az első ajtó tömítetlenségét és zörgését, ezért döntött Igor a megsemmisítés mellett. - Ez az én G63-mom, és azt csinálok vele, amit akarok - mondja a videoban és ez igaz. A végleges megsemmisítés nem volt rossz döntés! A kalkulációk szerint ugyanis a video szponzori és hirdetési bevételei egy új autó megvásárlására is futják és annak talán már nem zörögnek majd az első ajtói. A helikoptert 250 000 rubelért bérelték, a traktoros sem dolgozott ingyen, aki a felismerhetetlen roncsot eltávolította a Petrozavodszk-i repülőtérről és a video első 10 lájkolója és kommentelője is kapott 1 000 - 1 000 dollárt. Igor némi bírságra is számíthat az engedély nélküli repülésért.

A helikopteres cécó végeredményben azért sikert hozott Moroznak, talán csak két apró hiba csúszott a show-ba. Vagy a helikopter dobta rossz helyre az autót vagy az őrült orosz fickó ült rossz helyen a napozószékében, amikor az autó a földre szállt.