Égből pottyant Mercedes-AMG G63

Mit eszik és iszik egy csalódott, dühös orosz milliomos, miközben a terepjárója a földre száll?

Igor Jurjevics Moroz népszerű orosz videoblogger, az Insta-n ő a MorozUP. Amúgy influencer is, vagyis véleményvezér. Ami azt illeti, elég markáns véleménye van 6.3-as AMG autójáról és ezt elég látványosan demonstrálta is... Földhözvágta! Mint a kisgyerek, ha megúnja a játékát és dühösen ledobja a földre vagy a felnőttek, amikor csalódottan falhoz vágják a mobiltelefonjukat!

СБРОСИЛ ГЕЛИК AMG G63 С ВЕРТОЛЕТА
A Mercedes G-osztály speciálisan tuningolt példánya, az AMG G63 állítólag nem sok örömet okozott a vloggernek, az autó látványos megtörése viszont annál több nézőt vonzott. A videót eddig több mint egymillióan nézték meg!

Az autót 2018 márciusában vásárolta meg 200 000 dollárért és a szerviznek állítólag a többszöri reklamáció után sem sikerült megszüntetni az első ajtó tömítetlenségét és zörgését, ezért döntött Igor a megsemmisítés mellett. - Ez az én G63-mom, és azt csinálok vele, amit akarok - mondja a videoban és ez igaz. A végleges megsemmisítés nem volt rossz döntés! A kalkulációk szerint ugyanis a video szponzori és hirdetési bevételei egy új autó megvásárlására is futják és annak talán már nem zörögnek majd az első ajtói. A helikoptert 250 000 rubelért bérelték, a traktoros sem dolgozott ingyen, aki a felismerhetetlen roncsot eltávolította a Petrozavodszk-i repülőtérről és a video első 10 lájkolója és kommentelője is kapott 1 000 - 1 000 dollárt. Igor némi bírságra is számíthat az engedély nélküli repülésért.

A helikopteres cécó végeredményben azért sikert hozott Moroznak, talán csak két apró hiba csúszott a show-ba. Vagy a helikopter dobta rossz helyre az autót vagy az őrült orosz fickó ült rossz helyen a napozószékében, amikor az autó a földre szállt.
- A Ford Emoji dzseki segít megosztani az úttestet az autósok és a kerékpárosok között
- 2021 Cadillac Escalade - az első SUV hajlított LG P-OLED digitális műszerfallal
- Mazda - igazi sikersztori a dizájn és a technikai innováció 100 éve
- Háromnapos Toyota C-HR fesztivál lesz a hét végén!
- Magyar Suzuki - Esztergomban 2020-ban már kizárólag ISG hibrideket gyártanak Európának!
- Ford Magyarország - Szabó Attila az új ügyvezető igazgató
- Ford Magyarország - a hasznot főként a haszonjárművek termelték 2019-ben
- Magyar Suzuki - 2019-ben is piacvezető volt a hazai újautó piacon a japán márka
- Toyota Century - 425 lovas hintóban mutatkozott be a népnek az új japán császár
- Lexus LY 650 - ez minden idők legnagyobb és legdrágább luxus-Lexusa