Háromnapos Toyota C-HR fesztivál lesz a hét végén!

Megérkezett a magyarországi Toyota márkakereskedésekbe a márka frissített slágermodellje.

A trendi crossover kupé 2020. január 24-én, 25-én és 26-án, pénteken, szombaton és vasárnap nyílt hétvége keretében mutatkozik be a hazai vásárlóknak. Amellett, hogy most először a nagyközönség is kipróbálhatja a C-HR 2.0 literes, 184 lóerős öntöltő hibrid elektromos hajtású változatát, a kedvezményes évindító Toyota ajánlatokon túl egyedi, csak ezen a hétvégén érvényes extra kedvezményekkel várják az új modell és más Toyota személyautók vásárlóit is.

Toyota C-HR - budapesti háttérrel!
A kategóriateremtő Toyota C-HR-t nem véletlenül tartják számon az elmúlt évtized egyik legnagyobb autóipari sikertörténeteként. A városi forgalomban akár 50-70 %-ban tisztán elektromos üzemű öntöltő hibrid elektromos autó egyedi, futurisztikus formavilága és az általa kínált rendkívüli, dinamikus vezetési élmény rengeteg új ügyfelet hozott a Toyota-nak és tette elkötelezetté a környezetbarát autózás iránt.

Toyota C-HR
A C-HR előző generációját 10-ből 8 vásárló választotta hibrid hajtással, ez az arány most még tovább javulhat a hibrid javára, az új C-HR ugyanis a korábbi modellből ismert 1.8 literes hibrid hajtás továbbfejlesztett változata mellett megvásárolható a 184 lóerős teljesítményével egészen különleges vezetési élményt ígérő vadonatúj 2.0 literes hibrid elektromos hajtáslánccal is. A 122 lóerős, 1.8 literes hibridrendszer a korszerűbb, lítium-ion akkumulátorral a korábbinál szintén kisebb öko-lábnyomot hagy, CO2-kibocsátása mindössze 109 g/km a WLTP szabvány szerint. A valódi csúcsot persze az erőteljes, 2.0 literes Hybrid Dynamic Force hajtáslánc jelenti. A 184 lóerős rendszer legalacsonyabb CO2-kibocsátási értéke csupán 118 g/km a WLTP szerint és sikeresen ötvözi az energiahatékonyságot a kiváló menetteljesítményekkel. A korszerűsített futómű és a kedvezőbb zaj, rezgés és keménység (noise, vibration és harshness, NVH) értékek zökkenőmentesebb, csendesebb utazást és magasabb szintű menetdinamikát nyújtanak.

Toyota C-HR
Az új generáció hű marad az eredeti modell identitásához. Az autó első és hátsó részén látható finom változtatások letisztultságot, kifinomultságot, ugyanakkor dinamizmust sugároznak. A legújabb LED-technológiával szerelt fényszórókat és a hátsó lámpákat új formába tervezték.

Toyota C-HR
Az "Apple CarPlay" és az "Android Auto" rendszereknek köszönhetően az új Toyota C-HR fedélzeti multimédia rendszere immár teljes okostelefon-integrációra alkalmas. Az új Toyota C-HR vezetésekor az applikáció egy vadonatúj szolgáltatásával is megismerkedhetünk, ez az úgynevezett hibrid coaching, amely személyre szabott képzést kínál. Segítségével a vezetők megtanulják, hogyan autózhatnak minél tovább elektromos üzemmódban és hogyan használhatják ki egyre természetesebben a hibrid hajtáslánc előnyeit a mindennapi vezetés során. Más szavakkal az új C-HR megtanítja vezetőjét környezetbarát módon vezetni!

Toyota C-HR
A Toyota C-HR új generációja január 24-én, 25-én és 26-án, pénteken, szombaton és vasárnap nyílt hétvége keretében mutatkozik be a magyarországi Toyota márkakereskedésekben, ahol a vadonatúj, 2.0 literes, 184 lőerős hajtáslánccal szerelt modellváltozatot is ki lehet próbálni. A nyílt hétvége során a Toyota kedvezményes évindító ajánlatain felül egyedi extra kedvezményt is kínál az új C-HR-re és más Toyota modellekre.

Forrás: Varga Zsombor
PR manager
Toyota Central Europe Kft.



* * *