Ford Puma ST Next level - interaktív filmsorozatban mutatkozik be az új izomautó

A hajsza a vadonatúj Ford Puma ST titkainak megszerzéséért folyik, az izgalmas küldetésen a nézők maguk is részt vehetnek egy Puma ST-vel.

INDUL A KÜLDETÉS – Ford Puma ST A következő szint – Interaktív film
- A vadonatúj Puma ST fontos és izgalmas fejezetet nyit ST-modelljeink történetében, egy interaktív filmsorozat tökéletes eszköz arra, hogy bemutassuk vásárlóinknak, mitől olyan különleges ez az autó - nyilatkozta a sorozat bejelentésekor Szabó Attila, a Ford Magyarország ügyvezetője. A Puma ST elsőként vezeti be egy SUV modellbe a Ford Performance vezetési élményt.

A kifejezetten a közösségi média-platformokra tervezett Next Level több részből áll, hogy a nézők egy sor különleges történetet ismerhessenek meg és élhessenek át. A történet középpontjában a Puma ST áll, amelynek MegaBox tárolórekesze a csomagtartó mélyén egy értékes titkot rejt, a hajsza valós és virtuális környezetben folyik e titok megszerzéséért.

MIT REJT A CSOMAGTARTÓ? – Ford Puma ST A következő szint
A nagy sebességű üldözések helyszínei valós helyek feltuningolt változatai (többek közt London vagy az angliai Millbrook tesztpálya), amelyek álomszerűen keverednek a futurista virtuális környezetekkel.

A film készítői minden jelenetet zárt pályán, ellenőrzött körülmények közt, profi autós kaszkadőrök közreműködésével vettek fel, ezért valós körülmények között senki ne próbálja meg ezeket megismételni!

HAGYD EL A JÁRT UTAT! – Ford Puma ST A következő szint
Az egyes epizódokban a Puma ST volánja mögött a neves kaszkadőr és precíziós pilóta, Lucy Jayne Murray ül. Lucy szerepelt a Budapesten forgatott Black Widow (Fekete özvegy) című Marvel-filmben, korábban pedig olyan produkciókban volt hollywoodi színésznők autós dublőre, mint a Csodanő vagy a Tomb Raider.

A VÉGSEBESSÉG NYOMÁBAN – Ford Puma ST A következő szint
- A Puma ST vezetése igazi élvezet volt, különösen a kanyarokban, ahol úgy állt rá az ívekre, mintha sínen futna - mesélte Murray. A dinamikusabb szakaszokon forgatva megtapasztalhattam, mit tud ez az autó és mondhatom, minden egyes manővert tökéletesen végre lehetett hajtani vele! - tette hozzá.

A Ford úgy forgatta le az epizódokat, hogy közben betartotta a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos előírásokat. A megfilmesített bemutatónak köszönhetően a rajongók személyes érintkezés nélkül is átélhetik, milyen élményt tartogat számukra ez az autó.

A film zenéjét egy olasz elektronikus-zenei producer, Stereocalypse szerezte. A ’80-as évek hangzás- és képvilágának ihletével Stereocalypse jellegzetes stílust teremtett az underground tánczenében, közösen alkotva olyan európai DJ-kkel és lemezkiadókkal, mint a berlini Innervisions és a francia szuper-producer Agoria.

A Puma ST a Ford Europe első nagy teljesítményű SUV-modellje, amely 1,5 literes, 200 lóerős EcoBoost motorjával 6,7 másodperc alatt gyorsul álló helyből 100 km/órás tempóra. Az autóban a szegmens első mechanikus, részlegesen önzáró differenciálműve működik. A Puma ST sokoldalúságát az Eco üzemmódtól egészen a Versenypálya (Sport mode) beállításig terjedő, választható üzemmódok biztosítják.

Az új modell első példányait még a 2020-as év vége előtt átvehetik a vásárlók.

Minden, amit az új Puma ST-ről tudni érdemes
Forrás: Györke Orsolya
Ford Magyarország
PR és Közkapcsolatok igazgató
Sajtókapcsolatok, sajtószóvivő