2021 Nissan Micra - N-dizájn felszereltségi szinttel frissült az ikonikus modell

A Nissan 38 éve sikeres városi autójának fejlődéstörténetében fontos állomás lesz a 2021-es év, a vadonatúj N-dizájn felszereltségi szint elsősorban személyreszabási opciókat kínál.

2021 Nissan Micra
A Nissan frissíti ikonikus Micra modelljét, kijelölve a következő lépést a városi kisautó sikertörténetében. A 2021-es felszereltségi szint-kínálat már négy különböző változatot ajánl vásárlóinak, akik ezáltal könnyebben szabhatják saját igényeikhez az ideális Micra-jukat, a Nissan a korábbi Visia, Acenta és Tekna mellé most bevezeti az új N-Design felszereltségi szintet is. A vásárlók különböző formai, felszereltségi és színkombinációkból tudnak választani, az autó elejét és hátulját illetően, illetve LED fényszórókra is válthatnak, hogy ezáltal Micra-juknak elegánsabb és atletikusabb külsőt kölcsönözzenek.

2021 Nissan Micra
Az új, kéttónusú "Genki" kerekek az Acenta és az N-Design felszereltségi szinteken az alapfelszereltséghez tartoznak, a Genki jelző japánul az erőteljes, robosztus megjelenésre utal. A 16 colos alufelnik stílusos kialakításából valóban egyfajta energia árad, ami kiegészíti a Micra friss és dinamikus dizájnját.

2021 Nissan Micra
- A 2021-re tervezett, korszerűsített modellpalettán azt finomítottuk, amit az emberek szeretnek a Micra-ban. Egyszerűbbé tettük a vásárlóknak, hogy elvárásaik összhangban legyenek a számukra ideális felszereltségi szinttel és ráadásként azt azután még saját ízlésük szerint személyre is szabhassák - mondta Ekaterina Apushkina, a Nissan Europe Városi Autó Divízió Managere (General Manager Marketing City Cars at Nissan Europe).

Az N-Design immáron 8 éve támogatja a vásárlók elképzeléseit, hogy kifejezhessék saját, egyedi stílusukat. Kívül személyre szabhatják az autó első, hátsó és oldalsó díszcsíkját, illetve a tükörborítás is lehet fényes fekete. Mindez az N-Design felszereltségi szint része, ahogy a Genki kerekek is.

A belső térben az N-Design modern, fekete-szürke üléskárpittal, bőrhatású műszerfal betétekkel, térdpárnával és ajtóborítással kényeztet. A vásárlók a merész és izgalmas Energy narancsvörös belsőt is választhatják, illetve számos egyéb kiegészítőt is vásárolhatnak még ugyanebben a dinamikus színben az igazán részletgazdag beltér kialakításért.

2021 Nissan Micra
A Tekna felszereltséget a fejlett vezetéstámogató technikák és szórakoztató elektronikai funkciók jellemzik, támogva a Nissan Intelligent Mobility-t, a Nissan vízióját egy izgalmasabb és technológiai innovációk által összekapcsolt jövőről.

2021 Nissan Micra Around View Monitor
Az intelligens, 360 fokos parkolókamera rendszer (Intelligent Around View Monitor) mozgó tárgy észleléssel és intelligens holttér-figyeléssel (Blind Spot Warning) szintén a Tekna szinthez tartozik.

2021 Nissan Micra
A Tekna a Bose® Personal® hangrendszerét kapta, kiváló minőségű hangzást biztosítva zenekedvelő vezetőnek és utasainak. Szintén Tekna alapfelszereltség a NissanConnect szórakoztató és információs rendszer TomTom navigációval, de ez választható opcióként az N-Design felszereltségi szinten is.

Az Apple CarPlay Siri hangfelsimerővel és az Android Auto Google segéddel az Acenta szinttől érhető el, seregnyi szórakoztató funkcióval.

2021 Nissan Micra
A Micra 1.0 literes turbomotorja megfelel az EURO6D emissziós normáknak, a korábbinál jobb a fogyasztása és kevesebb a károsanyag kibocsátása. Változott az erőforrás nyomatékleadási görbéje is, a 2021-es Micra motorja hamarabb éri el ugyanazt a forgatónyomatékot, mint a korábbi, így az autó lendületesebb vezetési teljesítményt nyújt, kevesebb sebességváltással. Tökéletes a városban való navigáláshoz, mivel egyenletesebb lett a vezetése, ugyanakkor a gyorsabb válaszreakciók miatt élvezetesebb is.

A Visia felszereltségi szinttől a Micra-t olyan alapvető biztonsági rendszerekkel látták el, mint a visszagurulás-gátló rendszer (Hill Start Assistance) lejtőn való elinduláshoz, az automata elakadásjelzővel kombinált intelligens vészfékezési rendszer (Intelligent Emergency Braking System) és az intelligens nyomvonal szabályozás (Intelligent Ride Control; and Intelligent Trace Control ), viszontagságos időjárás esetére.

2021 Nissan Micra Lane Keep Assist
A biztonsági csomag (Safety Pack) bizonyos felszereltségi szinteken magában foglalja az automata távolsági-fényszóró kapcsolást (High Beam Assist), a közúti jelzések felismerését (Traffic Sign Recognition) és az intelligens vészfékezési rendszert gyalogos felismeréssel (Intelligent Forward Emergency Braking with Pedestrian Recognition).

Forrás: Reizer Levente
PR Manager
Grand Automotive Central Europe Kft.