2021 Ford Ranger MS-RT - jön a Ranger Wildtrak nagy teljesítményű utcai változata

A Ford bemutatta a Ranger pickup új, exkluzív változatát, amelynek kifejlesztésében a brit járműtervező specialista, az MS-RT tuningcéggel működött együtt.

New Ford Ranger MS-RT
Az MS-RT a Ford által minősített járműátalakító cég, amely már régóta együttműködik a Ford motorsport-partnerével, az M-Sporttal. A brit cég a Rally Világbajnokságon (World Rally Championship, WRC) szerzett tapasztalatokat felhasználva készíti el a Ford haszongépjárművek látványosan módosított változatait. A közös munka végeredménye ezúttal is egy hamisítatlan motorsport-hangulatú, prémium felszereltségű és egyedi, kézi kidolgozású autó lett. Az új jármű a Ranger Wildtrak kivitelre épül, felhasználva annak gazdag felszereltségét, egytonnás teherbírását és Super Cab illetve Double Cab karosszériaváltozatait.

2021 Ford Ranger MS-RT Super Cab
A Ranger MS-RT egyik különlegessége a kézi munkával kialakított orr-rész, méhsejt-mintázatú szénszálas hatású hűtőráccsal és beépített ködfényszórókkal. Az autó oldalról nézve is nagyon mutatós; a sportos, markáns megjelenést tovább erősítik a 20 colos OZ Racing könnyűfém keréktárcsák, az erőteljes sárvédő-szélesítések és a feltűnő küszöbelemek.

2021 Ford Ranger MS-RT
A Frozen White, Sea Grey és Agate Black fényezéssel megrendelhető autó dizájnerei szénszál-hatású tükörburkolattal, áramvonalas bukócsővel és MS-RT emblémákkal tették egyedivé a Ranger-t.

2021 Ford Ranger MS-RT
A kabin prémium bőrkárpitjait narancssárga varrás díszíti. A hangulatvilágítás és a fűthető első ülések kellemes környezetet teremtenek, a padlószőnyegek és küszöbborítások MS-RT mintázata az egyediségre utal. Az utasok szórakoztatásáról és kommunikációjáról a 8 colos érintőképernyővel összekötött SYNC 3 rendszer gondoskodik, a parkolást vagy az utánfutó csatlakoztatását tolatókamera teszi egyszerűvé.

A Ford 213 lóerős 2.0 EcoBlue Bi-turbo dízelmotorja személyautós finomsággal és alacsony üzemanyag-fogyasztással mozgatja az autót. A Ford Mustang-ból ismert 10 fokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozó erőforrás 500 Nm forgatónyomatéka magabiztosan birkózik meg az 1098 kg tömegű rakománnyal és a 3500 kg vontatott tömeggel. A Ranger kapcsolható négykerékhajtása optimális terepképességet kínál és ha a vásárló sportos zenéket szeretne hallgatni, a márkakereskedésben egy app-vezérlésű Maxhaus hangsugárzó rendszert is rendelhet az autójához.

A Ford One-Stop Shop kínálatának legújabb darabja 2021 nyarától jelenik meg a magyar kereskedőknél az átépített modellek sorában, amelyben olyan autók szerepelnek, mint a Transit Custom és Transit Connect MS-RT áruszállítók és a Transit Custom Nugget lakóautó.

MS-RT series
Forrás: Györke Orsolya
Ford Magyarország
PR és Közkapcsolatok igazgató
Sajtókapcsolatok, sajtószóvivő