A hétvégén az Autoport4x4 Kupával folytatódik a Terep-rally OB

Ezúttal Üllőn, az AutoPort 4x4-ben pörögnek fel a motorok. A szimplaszorzós futam össztávja 497 km és 10 szelektív szakaszból áll.

Terep-rally OB

Szombaton és vasárnap 2-2 pálya vár a versenyzőkre, amelyek közül az egyik a kalocsai repülőtér környékén lesz kialakítva. Szintén a kalocsai repülőtéren kap helyet mindkét nap a szervizpark, így egy helyszínen lehet könnyedén figyelemmel kísérni szinte az egész versenyt.
Az előző versenyhez hasonlóan ezúttal is lesz pénteken szelektív szakasz, sőt, egyből kettő is: az első - több mint 20 kilométeres - Üllőn, az Autoport4x4 mögött és mellett, a második Kalocsa felé – egyelőre titkos pályákon. Az esti szerviz és parc fermé már Kalocsán, a repülőtéren lesz.
Az Autoport4x4 Kupával egyidejűleg rendezik Kalocsán az EuropAirventure repülőnapot, mezőgazdasági kiállítással és vásárral egybekötve. A két eseményt összehangoltan szervezik, így a reptéren mindig látható lesz egy-egy nagyobb látványosság, ha nem a versenyautók és repülők száguldoznak égen és földön, akkor bemutatót tart majd Talmácsi Gábor motorversenyző, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Veres Zoltán Európa-bajnok műrepülő pilóta; valamint lesz sárkányrepülő-, hőlégballon-, ejtőernyős-, és helikopterbemutató is. A belépőjegy ára 1000 Ft.