L200 Walkinshaw - 168 lovas pickup a Mitsubishi-től

"Walkinshaw Performance" fantázianéven mutatták be Angliában a népszerű platós sportváltozatát.

Mitsubishi Walkinshaw

A "különkiadást" a tuning-specialista Walkinshaw fejlesztette ki, de a motorhoz a Ralliart szállította a chiptuningot, ezzel a 136 lóerős 2.5 literes turbomotor teljesítményét 168 lóerősre növelték. A duplakabinos sportváltozathoz opcionálisan rendelhető egy feljavított kipufogó-készlet valamint egy komplett hátsó felfüggesztés-csomag is, KONI gátlókkal.

Természetesen a pimpelt változat belső terének kialakítása is komfortosabb, mint a nálunk ismert L200-asé. Bőrülések, bőrkárpit és bőrkormány mellett DVD-vel kombinált műholdas navigációs rendszer, tempomat, CD-váltós, 420 wattos high-end hangrendszer és Bluetooth-kapcsolat is van a Walkinshaw kabinjában.

Az optikai tuning standard elemei a 20"-os, sokküllős keréktárcsák, valamint a rozsdamentes acélból készült kilincsek és a tanksapka-fedél. A fényezés ötféle színben, metál és gyöngyház kivitelben is rendelhető. Így legalább leendő tulajdonosaiknak komoly esélyük lesz rá, hogy sem a golfpályáról, sem Charles herceg, a brit trónörökös garden-partyjáról nem nézik ki őket.