Meglestük Putyin terepszínű terepjáróját!

1 beszólás

Az orosz kormányfő nem bíz semmit a véletlenre, ha horgászni indul...

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

BFGoodrich gumik, Hella fényszórók, csörlő, légszűrő kivezetés, tetősín és vadrács... Putyin bemutatta felspécizett Lada Niva terepjáróját a népnek. Ezentúl ezzel jár majd horgászni az orosz kormányfő.

A tengerparti telken Putyin igazán szívélyes házigazdaként fogadta a világsajtót, ...vagy legalábbis a megbízhatónak tartott moszkvai tudósítók egy részét. A Szocsiban megtartott bemutatón a testőrök az operatőröket nézték, az újságírók Putyinra figyeltek, ő pedig csak az autót szerette volna megmutatni, ezért aztán kissé rendhagyóra sikeredett a terepszínű Lada Niva premierje. Aki akart, azért mehetett is egy kört a terepjáróval. A sajtóeseményeken szokásos módon, az udvar szép, síma díszburkolatán.

Tavasszal a pénzügyi világválság elérte a Niva gyártóját, a legnagyobb orosz autógyárat, az Avtovaz-t is. A 25 milliárd rubeles kormányzati segély mellett minden bizonnyal jól jött a 200 ezer ember megélhetéséről gondoskodó gyárnak, hogy a közismerten protekcionista Putyin ily módon személyesen is bíztatja az orosz dolgozókat, hogy külföldi helyett hazai gyártású SUV-ot vásároljanak. Na, ezzel aztán most jól megadta a kegyelemdöfést a General Motors-nak!

Közben a BF Goodrich és a Hella meg röhög a markába az ingyenreklám miatt...