Red Bull Racing - Formula 1 rodeo Texasban!

A Red Bull F1 Show beköszönt Austin-ba! Az év videóján lóháton, quaddal és pickup-okkal üldözik a cowboyok a Vörös Bikát - David Coulthard "terepjáróját".

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Minden úgy történt, ahogy illik. A bajnoki cím védője és a jelenlegi favorit csapat, a Red Bull bemutatóautója tette meg az első kört az Austinban most épülő Circuit of the Americas versenypályán. De micsoda kört!

Mint az már köztudott, 2012-ben ismét visszatér a United States Grand Prix a Formula 1-es versenynaptárba. A futam november 18-án lesz Texas államban, Austinban. Az eseményre vadonatúj pálya épül, de a kivitelező jelenleg még csak a földmunkánál tart. Ezért aztán példátlan bravúrnak számít a veterán skót mutatványa: terepre vitte a versenypályára épített autót!

A tehenek már akkor nagyot néztek, amikor a Vörös Bika kilőtt a McCombs farm istállójából (tetszett nekik!), de ami azután következett, az még a legöregebb cowboyoknak is sok volt... A pilótát jó texasi szokás szerint meg is kergették, kinek amije volt, azzal - lóháton lasszóval, quaddal, meg pickup-okkal. Coulthard porolt nekik egy rendeset, majd lazán elszáguldott. Austin belvárosában égetett egy kis gumit, aztán eldörgetett az épülő Circuit of the Americas felé.

A pályán jó hír várta: a "rázóköveket" már lerakták...