Ingyenes terepvezetés lesz május 4-én a piliscsévi Motorcross Centrum-ban!

Az előzetesen regisztrált jelentkezők a Ford Solymár off-road napján akár már sározhatnak is az új Ford Ranger-rel.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Május 4-én, pénteken 10 és 18 óra között a piliscsévi Motorcross Centrum-ban "Új Ford Ranger Off-Road nap"-ot rendez a Ford Solymár. Az esemény mottója: AZ ÚJ FORD RANGER ÁLLJA A SARAT! A pályán az előzetesen regisztrált jelentkezők a legkeményebb terepen vagy sárban is kipróbálhatják a kiváló tereptulajdonságokkal felvértezett, bivalyerős és nagy rakodótérrel érkező vadonatúj Ford Ranger-t. A globális platóst a fejlesztés során több, mint egymillió kilométeren át a világ legkeményebb terepein tesztelték, az ausztráliai Outback kősivatagban éppúgy, mint a Közel-Kelet tűzforró homokdűnéin vagy az Alpok hóborította hegyi útjain. A Ranger a legextrémebb körülmények között is helytállt és maga alá gyűrte a dél-afrikai KwaZulu-Natal dzsungelt és a namíbiai Csontváz-partot is.

A piliscsévi pályán az előzetesen regisztráló érdeklődőknek lehetőségük lesz arra is, hogy ne csak kipróbálják a korábbi és az új Ranger-t, hanem tereptulajdonságait összevethetik a saját autójuk hasonló képességeivel, azaz saját terepjáróval is végigmehetnek ugyanazon a pályán.

A nap folyamán valamivel szelídebb terepen lehet majd tesztelni a Ford Kuga szabadidőautó terepképességeit, valamint lesz olyan ügyességi vetélkedő is, ahol a résztvevők Ranger-ek, Kuga-k volánja mögött, vagy quad-ok nyergében egyaránt megmérettethetik magukat.

Akik megnéznék ugyan a látványos sárdagasztást, ám szívük mégis inkább a személyautók felé húz, az országúton próbálhatják ki az új Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo és S-MAX modelleket.

Az "Új Ford Ranger Off-Road nap"-ra a
http://fordsolymar.hu/landolo_2012_majus_off_road_nap.php
oldalon lehet regisztrálni, legkésőbb 2012. április 27-ig.