A FORD TRUCKS a Delta-Truckot választotta magyarországi partnerének

A Delta-Truck értékesítési és after-sales (eladás utáni) szolgáltatásokat kínál, valamint alkatrészeket értékesít a FORD TRUCKS ügyfeleinek Szigetszentmiklóson és Budapesten.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

A közepes méretű és nagy flották üzemeltetőit a magyar tulajdonú vállalat szigetszentmiklósi központjából szolgálják ki, amely méretét tekintve Dél-Kelet-Európa egyik legjelentősebb teherautó értékesítő és szervizszolgáltatásokat nyújtó bázisa (a központ teljes területe: 20.000 m2, az irodák területe: 600 m2, a műhelyek területe: 1.000 m2, a raktárak területe: 200 m2). 2017-ben minimum 85 FORD TRUCKS márkájú jármű értékesítését tervezik.

A FORD TRUCKS háromféle modellsorozatot kínál: közúti, építőipari és vontató járműveket, 4x2-es, 6x2-es, 6x4-es és 8x4-es hajtással. A legsikeresebbek az építőiparnak gyártott modellek, a Nemzetközi Év Teherautója 2016-os szavazáson (International Truck of the Year 2016) a FORD TRUCKS vadonatúj építőipari szériája a harmadik lett. 750 mérnök négyévi munkája, 150 millió eurós fejlesztési befektetés, több mint 2 millió km tesztvezetés a világ legkeményebb körülményei között - 3 kontinens 8 különböző régiójában - mindezek együttesen járultak hozzá a nehéz-tehergépkocsi sorozat sikeréhez, amelyekbe a cég saját fejlesztésű és gyártású 330 - 480 LE teljesítményű, az Euro 6 kibocsátási normát teljesítő Ecotorq® motorjait építik be.