Add to Google    RSS

Június 7-én startol a 18. Harley-Davidson Open Road Fest!

"Idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol!"

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Rocklegendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák és persze a Balaton várja a látogatókat június 7-11-ig Alsóörsön a 18. Harley-Davidson Open Road Fest-en. A hagyományokhoz híven idén is lesz közös levonulás a Budapest Chapter vezetésével, a konvoj a Harley-Davidson Budapest Bázisa előle indul június 7-én reggel 8:00-kor.

Az Open Road Festen már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot is megjárt bandával, a Ten Years After-rel, a Road-dal és az Alphaville-l erősítenek rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel tesz mindenkit jégre. Szombaton pedig érkezik a rockzenei triumvirátus, a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega és az Edda Művek.

A fesztivál különleges hangulatát nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr show-k és a Harley On Tour tesztkamion mellett idén számtalan újdonsággal találkozhatnak a fesztiválozók, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti zúzás előtt! Everness Dóm! A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg, a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show! A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik meg a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi féle kaszkadőr show sem maradhat el a már jól megszokott programokon túl.

A szombati nagy motoros felvonulásra mindenkit szeretettel várnak. A Line Up-nál most is több ezer motor bőg majd fel egyszerre. De június 10-én érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a fűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy!

Az Open Road Fest idén maximalizálja a szabadságélményt, ahol ráadásként egy Harley-Davidson Street Rod is gazdára talál. Csupán az "OpenRoadFest" appot kell hozzá letölteni (nyerj.openroadfest.hu).

Érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat? Akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 18. Harley-Davidson Open Road Festre!

Június 7-11, Alsóörs, "Feel the Freedom"!