Rocklegendák egy Harley nyergében!

A legnagyobb hazai rocksztárok mérték össze tudásokat a legújabb Harley-Davidson Street Rod nyergében! A Harley-Davidson Budapest bázisán Dobai Attila, a Fesztivál igazgatója köszöntötte a vendégeket.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

- Az Open Road Fest-en, ami Közép-Európa legnagyobb Harley-Davidson fesztiváljává nőtte ki magát, nemcsak a zenei és programkínálat, hanem a szállások és a környezet is európaibbá vált - mondta Buza Sanyi a 18. Harley-Davidson Open Road Fest beharangozó eseményén. Földön, vízen, levegőben várjuk programokkal a fesztiválozókat, no meg olyan ikonikus bandákkal, akiknek a zenéjére generációk tombolták át az éjszakát.

Ráadásként a Fesztíválon egy legújabb, 2017-es fenevadat, egy Street Rod-ot is kisorsolnak, amihez csak egy applikációt kell letölteni (nyerj.openroadfest.hu)

A Dark Custom stílusú nyereménymotort a legnagyobb hazai rocksztárok próbálták ki a tesztpályán. A verseny győztese a Tankcsapda villámkezű dobosa Fejes Tomi lett. - Nagyon jó motor, könnyen kezelhető, és gyors - mondta. A TCS gitárosa, Sidi is nyeregbe pattant, aki elárulta, hogy imádják az Open Road Festet és húzós, vehemens estére készülnek. A dobogó harmadik fokára Big Daddy Laca állt a Ganxsta Zolee és a Kartelből, aki szerint iszonyatos ereje van a gépnek, és "nagyon egyben van".

- Egy biztos, aki megnyeri és hazaviszi a Street Rod-ot, az azt a napot soha nem felejti el - foglalta össze egyetlen mondatban a tesztvezetés élményét az Edda Művek frontembere, Pataki Attila.

Szombaton minden szem a nagyszínpadra fog szegeződni, ahova nem csak a nyereménymotor, hanem a legnagyobb hazai és külföldi zenészek is megérkeznek.

Az Open Road Fest színpadán a Ten Years After Woodstock szellemét idézi fel, az Alphaville a legnagyobb szinti-pop himnuszokat hozza el. A külföldi fellépők mellett a hazai rock zene krémje is képviselteti magát, ott lesz a Tankcsapda, a Road, Kowalsky meg a Vega, Deák Bill Gyula, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Zorall, a Pokolgép, a Moby Dick és az Edda Művek.
Pataki Attila azt ígérte, hogy olyan koncerttel érkeznek az Open Road Festre, amire hónapok múlva is emlékezni fogunk, míg a Big Daddy Lacáék power és atom hip-hoppal robbantanak a színpadon.

A dögös zenei programcsomag mellett nappal sem lesz idő unatkozni. A fesztivál történelmében először a kétkerekű csodák mellett egy négykerekű fenevad, egy Big Foot Monster Truck is meghódítja Alsóörsöt valamint az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson kaszkadőr-show is borzolja majd a kedélyeket.

A fesztivál nem csak az önfeledt szórakozásról, hanem a jótékonykodásról is szól. Az Open Road Fest szervezői idén a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják. A támogatói jegyeket a fesztivál webshopjában lehet megvásárolni. A cél, hogy egy új mentőmotorra elegendő összeg gyűljön össze.

Az Open Road Festen szerelmek születnek, barátok válnak testvérekké és életre szóló élménnyel lesz gazdagabb minden résztvevő.

18. Harley-Davidson Open Road Fest - 2017. június 7-11. Alsóörs - "Feel the Freedom"!