Land Rover Velar - Balatonfüreden járt az Above&Beyond Tour

Élményprogrammal mutatkozott be Magyarországon a Land Rover legújabb középkategóriás SUV-modellje.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Látványos és különleges élményprogramot szervezett a hazai Land Rover rajongóknak a British Automotive Hungary, a Jaguar és a Land Rover hazai importőre Balatonfüreden. Akik ellátogattak a Vitorlás térre, a márka globális utazó roadshow-ján az Above&Beyond Tour technikai hátterével az igazi Land Rover életérzésből kaphattak ízelítőt.

A négynapos hazai off-road kalandnak a balatonfüredi móló adott festői hátteret. A szabadtéri "autószalonban" a teljes modellpalettát bemutatták, a Land Rover Discovery Sport, a Land Rover Discovery, a Range Rover Evoque, a Range Rover Evoque Cabrio, a Range Rover Sport és a Range Rover terepjárókat testközelből láthatta a közönség. A program részeként a Land Rover Discovery-t ki is próbálhatták az érdeklődők. Egy mini akadálypályán gyári instruktor mutatta be négykerékhajtás előnyeit és a lejtmenetvezérlő hasznosságát.

A terepes tesztvezetésre jelentkezők a regisztráció után egy 60 perces program keretében maguk hajthattak ki a Balatonfüred melletti off-road pályára. A jópofa irányítótáblákkal színesített, épített tesztpályán az instruktőrök segítségével nemcsak a legújabb modelleket tesztelhették a rajongók, de a saját vezetési képességeiket is próbára tehették.

Balatonfüreden állították ki először Magyarországon a vadonatúj Land Rover Velar-t is.

Above&Beyond Tour galéria

Land Rover VelarLand Rrover Above&Beyond TourLand Rrover Above&Beyond TourLand Rrover Above&Beyond Tour

Szöveg, kép: Csömör Hermina