2017 Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 - Angliának készül a jégmezők lovagja?

Az Artic Trucks specialitása, hogy kisteherautókat, terepjárókat "téliesít", az általuk átalakított autókkal megoldható az autózás sarkvidéki környezetben is. Most az Isuzu újdonságát vették kezelésbe.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!
2017 Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35

Az 1990-ben alapított izlandi cég utcai és offroad használatra egyaránt szánt járműveinek egyik fő jellemzője a széles gumiabroncsok és a velük járó sárvédő-szélesítések. Az Artic Trucks szakemberei az Isuzu pickupjának előző generációját már kezelésbe vették, most következett a friss, a 164 lóerős, 1.9-es, dízelmotoros D-Max átvariálása.

A feladat a "szokásos" terepjárós tuning volt, az autó nagyobb, 35”-os, azaz 89 cm-es Nokian Rotiiva gumikat kapott. Néhány centit meg is emelték a kocsi alvázát és az elődnél is használt, FOX lengéscsillapítókat alkalmaztak. Mivel valóban terepen használatos platósról van szó, ezért a motort, a váltót és a hajtásrendszert védőlemezekkel óvják a sérülésektől.

Az utastérben megjelent Arctic Trucks feliratú szőnyegek és ülések tudatják, hogy nem hétköznapi járműről van szó. Mielőtt nagyon beleélné magát az olvasó a vásárlásba, egy kis háttérinfó: nagy valószínűséggel csak Angliában kerül a szalonokba a négyféle színben megrendelhető különlegesség.

Forrás: https://www.facebook.com/autoblogger.hu