...mert az autó bizalmi kérdés. A Duna Autó kampányarca lett Nagy Dani

"Nekünk az autó bizalmi kérdés" szlogennel indított kampányt a Duna Autó Zrt., amellyel arra hívja fel a figyelmet, hogy a biztonságos közlekedés alapfeltétele a megbízható és karbantartott gépjármű.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!
Nagy Dani és Markó Zoltán

A társadalmi célú kampányhoz most csatlakozott Nagy Dániel, a TCR International sorozat egyik magyar versenyzője, a M1RA csapat pilótája is. Dani rengeteg időt tölt autóban, amikor versenyről versenyre utazik, így nemcsak a megbízhatóság, a biztonság, de a kényelem is fontos szempont volt, amikor a kampány egyik arcaként a Duna Autó Zrt. kínálatából a Hyundai i30-at választotta. A személyes használatra szánt autó nem sokat fog pihenni, ugyanis ha Dani éppen nem valamelyik nagydíj helyszínére utazik, akkor edzésekre jár majd vele. A kocsi igazán komfortos, vezetője a magassága ellenére is kényelmesen elfér benne. Az autó jól felszerelt és Dani tapasztalatai alapján a futóműve is ugyanolyan stabil fékezéskor és kanyarodás közben, mint a Hyundai i30 N TCR-é, amivel versenyez.

- Megtiszteltetés számomra, hogy én is a "Nekünk az autó bizalmi kérdés" kampány egyik arca lehetek. Nemcsak a versenypályán, hanem közúton is nagyon fontos, hogy megbízható autóval közlekedjünk. Mivel én előbb versenyeztem a pályán, minthogy jogosítványt szereztem volna, hirtelen szembesültem azzal, mennyire más habitusban kell vezetni a forgalomban. Sok minden történt már velem a futamokon, amelynek köszönhetően előbb felismerem a veszélyhelyzeteket, és gyorsan tudok reagálni rájuk a hétköznapokban. De persze ehhez a megfelelő technika is elengedhetetlen. Az autó tehát nekem is bizalmi kérdés. Ezért örülök, hogy egy olyan megbízható kocsival segíti a felkészülésemet a Duna Autó, mint a Hyundai i30. Ráadásul ez a típus nem is idegen tőlem, hiszen a M1RA színeiben is egy ilyen versenygépet terelgetek a futamokon. Másrészt így mindig biztos lehetek abban, hogy kimagasló tudású és tapasztalatú szakemberek végzik az autóm állapotának vizsgálatát, fenntartását. Nem bízom ugyanis akárkire a karbantartást, számomra fontos a bizalom a szervizem iránt. Ezért választottam ehhez is a Duna Autót - mondta Nagy Dani az autó átvételekor. Az i30-ast Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója adta át Daninak.

Társadalmi célú kampány
A hazánk legnagyobb márkapalettájával rendelkező Duna Autó Zrt. márkakereskedéseinek szervizeiben évente több mint 30 ezer javítást végeznek.