TOYOTA AYGO - akár már napi 500 Ft-os részletre is!

Az immár 13 éves AYGO a Toyota sikertörténete. A minautó 2005-ben mutatkozott be, 2014-ben teljesen megújult, most pedig itt van az AYGO legújabb generációja!

A video lejátszásához Flash Player szükséges!
TOYOTA AYGO

Az elmúlt 13 évben több mint 760.000 AYGO talált gazdára, 2014-es színre lépése óta sikert sikerre halmozott az európai miniautók piacán. A legújabb modell fiatalos és egyedi imázsát a Toyota dizájnerei és mérnökei nemcsak hangsúlyosabbá formálták, de az üzemeltetését is takarékosabbá tették, miközben növelték teljesítményét és javítottak az irányíthatóságán.

A 3 és 5 ajtós változatban is rendelhető mini elsősorban a már-már védjegynek számító "X" alakú, 3 dimenziós architektúrával frissített orrával tűnik ki a vetélytársai közül. Az új magenta és ciánkék színmotívumok a vásárló igénye szerint az utastérben is feltűnhetnek és az autó négy konfigurálható karosszériaelemmel tökéletesen testre is szabható.

Az új AYGO-t egy környezetbarát, alacsony emissziójú 1.0 literes benzines turbómotor hajtja, amely az Euro 6.2 környezetvédelmi normának is megfelel. A mérnököknek sikerült elérni a a szegmens legalacsonyabb fogyasztását, a kicsike akár 3,6 l benzinnel is beéri 100 kilométerenként!

A motorizáció és a takarékos üzem mellett olyan konnektivitási technológiák teszik vonzóvá az elsősorban a fiatal vásárlóknak szánt minit, mint az Apple Car Play és az Android Auto szoftver, valamint a hangfelismerési funkció. A Voice Recognition-nal telefonálhatunk anélkül, hogy levennénk a szemünket az útról, szöveges üzenetet diktálhatunk vagy olvastathatunk fel. A multimédiás érintőképernyőre térképeket, audio appokat vagy akár a Spotify-t is behívhatjuk.

Mindezek mellett - nyugodtan kimondhatjuk - az év nagy durranása lehet az a finanszirozási konstrukció, amit a Toyota Pénzügyi Zrt. dolgozott ki az AYGO vásárlóinak. Eszerint a 2018. június 30-ig vagy visszavonásig megkötött vásárlási szerződésekre az alábbi pénzügyi lízing-kalkuláció érvényes:

TOYOTA AYGO
Természetesen az ördög ezúttal is a részletekben, pontosabban az apróbetűs részben rejlik...