Új Ford Opció - gyakoribb csereciklus rövidebb finanszírozási futamidővel

Kiszámítható és tervezhető újautó-finanszírozási konstrukciót mutatott be a Ford Credit, a Ford Motor Company globális pénzügyi szolgáltatója.

Ford Opció
Magánszemélyeknek kínálja vadonatúj finanszírozási konstrukcióját, a Ford Opciót a Ford Credit, a Ford Motor Company saját tulajdonú globális pénzügyi szolgáltatója. A Budapesten működő magyar kirendeltség, a Ford Credit Hungary együttműködő finanszírozó partnerével, a Merkantil Bankkal idén egy Nyugat-Európában már nagy múltra visszatekintő és rendkívül népszerű lakossági finanszírozási terméket vezet be. A "Personal Contract Purchases" vagy röviden a PCP kiszámíthatóvá teszi az autófinanszírozás költségét alacsonyabb fix havi lízingdíj és rövidebb csereciklus mellett.

Hogyan működik a Ford Opció?

1. A vásárló kiválasztja az új Fordját, a finanszírozási szerződés futamidejét (37 vagy 49 hónap), a várható éves futásteljesítményt és a fizetendő önerő mértékét (20 és 30 % között).
2. A Ford Credit együttműködő finanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. meghatározza a fix havi lízingdíj mértékét a szerződés időtartamára és az utolsó kiemelt lízingdíj összegét. Emellett a Ford márkakereskedő megállapodik egy Opciós Vételárban a vásárlóval, amit a márkakereskedő a futamidő végén fizet az ügyfél autójáért akkor, ha az autó nem lépi túl az ügyfél által vállalt futásteljesítményt és a futamidő végén elvárható állapotban marad a kopási/elhasználódási útmutató szerint.
3. A szerződés lejártakor a vásárlónak két lehetősége van, vagy újra cseréli, vagy megtartja autóját.
- Ha a megújítást választja, átülhet egy új Fordba a régi gépjárműve beszámítása után. Ez általában az előző autót értékesítő márkakereskedőnél történik az előre meghatározott Opciós Vételáron, vagy miután saját maga eladta a régi autóját. Miután a vásárló maradéktalanul rendezte a Ford Opció szerződés lezárásához szükséges költségeket, beleértve az utolsó kiemelt lízingdíj összegét is, az Opciós Vételárból esetlegesen fennmaradó összeget (Beszámítási Különbözet) fel lehet használni önerőként új Fordjának finanszírozásához.
- ha a megtartást választja, feltételezve, hogy az összes havi lízingdíjat befizette, akkor csak az utolsó kiemelt lízingdíjat kell befizetnie, és övé az autó.

Ford Opció
2018-ban Európában a Ford Credit magánügyfelekkel kötött finanszírozási szerződéseinek közel fele vonatkozott olyan ciklikus finanszírozási termékekre, mint a Ford Opció. Mivel a tapasztalatok szerint a ciklikus finanszírozás alkalmazásával az autók használati ideje 3-4 évre csökkent, a vásárlók pedig akár harmadik, negyedik, ötödik, vagy hatodik Fordjukat is hasonló feltételekkel finanszíroztathatják.

Forrás: Györke Orsolya
Ford Magyarország
PR és Közkapcsolatok igazgató
Sajtókapcsolatok, sajtószóvivő

- A kétszeres F1 világbajnok Fernando Alonso Toyota Hilux-szal készül a Dakar-ra!
- Lexus Off-Road Adventure - terepkaland a festői Blackberry Mountain farmon
- Ford Sat Nav Breadcrumbs - ha ezt Jancsi és Juliska megérhette volna...
- Volkswagen Touareg - elegáns extrákkal felszerelt különleges modell az egymilliomodik!
- All-Electric Ford F-150 Prototype - Amerika ikonja tisztán elektromos hajtással is kőkemény!
- 2019 Ford Mondeo Hybrid - intelligens összkerékhajtással érkezett az öntöltő kombi!
- Mazda Skyactiv-X - itt a benzinnel hajtott dízelmotor!
- Kezdődik a jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön!
- 7 üléses portfólió a nagycsaládosoknak - a Fordnál is a gyermek az első!
- A Volkswagen 7 akciós modellt kínál 2019. július 1-től a nagycsaládosoknak