2019 Honda CR-V Hybrid - csillagos ötösre vizsgázott az Euro NCAP töréstesztjén!

Ütközésbiztonság minden irányból - ez volt a vezérelv, amikor a Honda által kidolgozott Fejlett Kompatibilitású Karosszériaszerkezet (Advanced Compatibility Engineering, ACE™) legújabb generációját tervezték.

2019 Honda CR-V Hybrid
Ötcsillagos, azaz kiváló minősítést szerzett az Euro NCAP menetbiztonsági vizsgálatán az új Honda CR-V Hybrid, az autó biztonságos és a teszt minden részeredménye megközelítette a maximális pontszámot. A kiváló minősítés több innovatív technikai megoldásnak köszönhető, ilyenek például a kategóriaelső karosszéria, amely hajlításnak és csavarodásnak egyaránt ellenáll. A fejlett kompatibilitású karosszériaszerkezet (Advanced Compatibility Engineering, ACE™) alapja a speciális nyúlványok alkotta konstrukció, amelynek legfőbb előnye, hogy a frontális, az oldalirányú és az autó hátulját érintő karambolok során is elvezeti az ütközési energiát az utascella irányából, így rendkívüli utasbiztonságot szavatol.

Az aktív eszközök teljes sorát felvonultató menetbiztonsági rendszer és a vezetés-támogató eszközöket magában foglaló Honda Sensing™ csomagot a kategória legjobbjai között tartják számon, a rendszer a lehető leghatékonyabban oltalmazza az autó utasait. A működéséhez szükséges adatokat speciális kamerák, radarok és ultramodern szenzorok szolgáltatják, segítségükkel még időben felismerhetők és elkerülhetők a balesetveszélyes helyzetek.

2019 Honda CR-V Hybrid - Crash Tests
A menetbiztonsági teszten elért eredményével a CR-V Hybrid csatlakozott a "Honda Ötcsillagos Társaság"-hoz, ugyanis a cég többi modellje, a Civic, a HR-V és a Jazz is kiváló minősítést szerzett az Euro NCAP vizsgálatán.


Forrás: Ildiko Szabo
Public Relations Hungary
Honda Austria
Branch of Honda Motor Europe Ltd.