2019 Honda CR-V Hybrid - csillagos ötösre vizsgázott az Euro NCAP töréstesztjén!

Ütközésbiztonság minden irányból - ez volt a vezérelv, amikor a Honda által kidolgozott Fejlett Kompatibilitású Karosszériaszerkezet (Advanced Compatibility Engineering, ACE™) legújabb generációját tervezték.

2019 Honda CR-V Hybrid
Ötcsillagos, azaz kiváló minősítést szerzett az Euro NCAP menetbiztonsági vizsgálatán az új Honda CR-V Hybrid, az autó biztonságos és a teszt minden részeredménye megközelítette a maximális pontszámot. A kiváló minősítés több innovatív technikai megoldásnak köszönhető, ilyenek például a kategóriaelső karosszéria, amely hajlításnak és csavarodásnak egyaránt ellenáll. A fejlett kompatibilitású karosszériaszerkezet (Advanced Compatibility Engineering, ACE™) alapja a speciális nyúlványok alkotta konstrukció, amelynek legfőbb előnye, hogy a frontális, az oldalirányú és az autó hátulját érintő karambolok során is elvezeti az ütközési energiát az utascella irányából, így rendkívüli utasbiztonságot szavatol.

Az aktív eszközök teljes sorát felvonultató menetbiztonsági rendszer és a vezetés-támogató eszközöket magában foglaló Honda Sensing™ csomagot a kategória legjobbjai között tartják számon, a rendszer a lehető leghatékonyabban oltalmazza az autó utasait. A működéséhez szükséges adatokat speciális kamerák, radarok és ultramodern szenzorok szolgáltatják, segítségükkel még időben felismerhetők és elkerülhetők a balesetveszélyes helyzetek.

2019 Honda CR-V Hybrid - Crash Tests
A menetbiztonsági teszten elért eredményével a CR-V Hybrid csatlakozott a "Honda Ötcsillagos Társaság"-hoz, ugyanis a cég többi modellje, a Civic, a HR-V és a Jazz is kiváló minősítést szerzett az Euro NCAP vizsgálatán.


Forrás: Ildiko Szabo
Public Relations Hungary
Honda Austria
Branch of Honda Motor Europe Ltd.

- A kétszeres F1 világbajnok Fernando Alonso Toyota Hilux-szal készül a Dakar-ra!
- Lexus Off-Road Adventure - terepkaland a festői Blackberry Mountain farmon
- Ford Sat Nav Breadcrumbs - ha ezt Jancsi és Juliska megérhette volna...
- Volkswagen Touareg - elegáns extrákkal felszerelt különleges modell az egymilliomodik!
- All-Electric Ford F-150 Prototype - Amerika ikonja tisztán elektromos hajtással is kőkemény!
- 2019 Ford Mondeo Hybrid - intelligens összkerékhajtással érkezett az öntöltő kombi!
- Mazda Skyactiv-X - itt a benzinnel hajtott dízelmotor!
- Kezdődik a jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön!
- 7 üléses portfólió a nagycsaládosoknak - a Fordnál is a gyermek az első!
- A Volkswagen 7 akciós modellt kínál 2019. július 1-től a nagycsaládosoknak