7+ üléses 7vége lesz a Vasúttörténeti Parkban

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2019. április 27-28-án nagyszabású rendezvényen mutatja be a hazai autóimportőrök által kínált 7+ üléses családi autókat.

7+ üléses 7vége
A nagycsaládosoknak új, 7 személyes autó vásárlásához legfeljebb 2,5 millió forintos támogatást nyújt az állam, maximum a jármű árának 50 százalékáig. Ez a lehetőség 2020-ig áll fenn és 2019. július elsejétől lesz hatályos. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a márkaképviseletek a megvásárolható 7+ üléses típusokat 2019. április 27-28-án a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokában mutatják be, ahol 13 autómárka 7+ üléses modelljeit lehet megnézni, így többek közt a Honda kiállítja a CR-V 7 üléses, benzines változatát is.

Honda CR-V
A kiállított Honda CR-V-vel kapcsolatos kérdésekre természetesen a Honda hivatalos márkakereskedések értékesítői (Honda Tóth - Szolnok és Honda Autocentrum Szabó - Székesfehérvár) adnak felkészült és szakszerű választ; a finanszírozással kapcsolatban pedig a Honda Financial Service munkatársai állnak készséggel az érdeklődők rendelkezésére.

A részvétel regisztrációhoz kötött, a regisztrációt 2019. április 22. éjfélig fogadják el. Regisztrálni 1000 Ft/család regisztrációs díj ellenében lehet.