7 üléses portfólió a nagycsaládosoknak - a Fordnál is a gyermek az első!

A Ford a nagycsaládos kedvezménnyel is megvásárolható hétüléses modelljeit a július 1-től kezdődő családsegítő program előzeteseként mutatja be a Kidfest 2019 rendezvényen.

Az ún. 7 üléses portfólióban egyaránt helyet kap a sportos egyterű S-Max/Galaxy páros, a praktikus Tourneo Connect és a tágas, akár 9 üléses Tourneo Custom kisbusz is.

Ford 7 üléses portfolió
Ford S-Max/Galaxy
Az S-Max/Galaxy a szegmensben elsőként kínál egyetlen gombnyomásra felállítható harmadik üléssort, valamint elsőként kínál EasyFold ülésrendszert a második és a harmadik üléssorokban. Az utastérben összesen 32 különféle üléskombináció alakítható ki.

Ford Galaxy EasyFold seat system
A vezetőt olyan fejlett technológiák segítik, mint az Intelligens Sebességhatároló, a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető Rendszer és az Osztott Első Kamera. Az Intelligens Összkerékhajtás (AWD) észrevétlenül kapcsol az elsőkerékhajtás és az összkerékhajtás között.

Ford S MAX Intelligent All Wheel Drive
A motorválasztéka széles, az 1.5 literes, 165 lőerős EcoBoost benzinmotortól kezdve a továbbfejlesztett 2.0 literes TDCi dízel erőforrásig, amely 150, 190 vagy 240 lóerős is lehet.

2019 Ford Tourneo Connect - Interior, Exterior & Driving
Az új Tourneo Connect egy megfizethető árú, tágas, sokoldalú és modern technológiát képviselő autó. Öt- vagy hétszemélyes lehet, de áruszállításra is könnyen átalakítható. Trend, Limited és Sport felszereltséggel kapható. A ki- és beszállást, illetve a rakodást két oldalsó tolóajtó segíti és a tetősínekre sokféle rögzítő rendszer, csomagtartó szerelhető a kerékpárok, kajakok, szörfdeszkák vagy csomagok szállításához.

Az új Tourneo Connectben számos új vezetéstámogató rendszer működik, köztük az alapáron kínált Automatikus Vészfékezés, a Gyalogosészleléssel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető rendszer, az Adaptív Sebességtartó Automatika, a Keresztirányú Forgalomfigyelővel kiegészített Holttérfigyelő és a Sávtartó rendszer.

1.5 literes EcoBlue® dízelmotorjának tervezett országúti üzemanyag-fogyasztása 7,8 l/100 km. A dízelmotorhoz egy vadonatúj fejlesztésű, 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

2019 Ford Tourneo Custom - Advanced High Tech
A Tourneo Custom 8/9 személyes kisbusz, 2019 közepétől lesz bevezetve hozzá egy új, üzemanyag-takarékos, 185 lóerős, 2.0 literes EcoBlue dízelmotor. Új, innovatív, 48 voltos EcoBlue Mild Hybrid hajtásláncot, valamint olyan kifinomult vezetéssegítő technológiákat is kap, mint például az Aktív Parkolóasszisztens.

Forrás: Györke Orsolya
Ford Magyarország
PR és Közkapcsolatok igazgató
Sajtókapcsolatok, sajtószóvivő