Kezdődik a jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön!

Huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, a zene és a szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Motorosok ezreivel dörren be a fesztiválszezon.

19. Harley-Davidson Open Road Fest - Official After Movie
Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiúj Harley-val gazdagodva tér haza.

20. Harley-Davidson Open Road Fest
A 20. Harley-Davidson Open Road Fest zenei palettáján olyan ikonok szerepelnek, mint a 30 éves Tankcsapda, a 40 éves Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony James-szel kiegészülve, Ganxsta Zolee és a Kartel, AWS és az Anna and the Barbies. Hab a tortán a leghíresebb visszaszámlálását jegyző svéd EUROPE zenekar. De a buli természetesen a koncertek után sem ér véget.

Erdős Csaba kaszkadőr show
A zene mellett a látványos attrakciók is szerepet kapnak a jubileumi eseményen. Erdős Csabi minden eddiginél extrémebb kaszkadőr show-val készül, de lesz freestyle motocross bemutató, légi parádé és ismét mindenkit elkápráztat majd a Gravity Academy. A legkisebbek is kiemelt szereplők lesznek, lábbal hajtható motorjaikra pattanva nevezhetnek a Kids Race-re, amelyet ezúttal egy igazi motoros fenegyerek, a Tankcsapda gitárosa, Sidi rajtoltat el. A Motor Show Budapest Gála keretén belül kiderül, melyik a legszebb épített motor a fesztiválon, de lesz Stihl motormosó, láncfűrészes szobrászat és Timbersport bajnokság is. A fesztivál ideje alatt két vezetett túrához csatlakozhatnak az érdeklődők, szombaton pedig minden idők legvidámabb motoros felvonulására készülnek a szervezők.

Idén is mindegy, hogy ki, mivel érkezik...
...mert van, aki egy vadiúj Harley-val fog távozni, a fesztiál hivatalos nyereményjátékán ugyanis egy Harley-Davidson Street 750 talál gazdára. A Harley-Davidson Múzeum különleges relikvia gyűjteménnyel várja az érdeklődőket. Akik pedig próbára tennék a legújabb vasparipákat, azok tesztvezetéseken vehetnek részt.

A jubileumi rendezvény számos meglepetéssel, tűzijátékkal és felejthetetlen élményekkel várja a motorosokat. Már csak a szikra hiányzik és berobban a buli!

20.Harley-Davidson Open Road Fest - 2019. 06. 5-9., Alsóörs

www.openroadfest.hu