Volkswagen Touareg - elegáns extrákkal felszerelt különleges modell az egymilliomodik!

Egyedi fényezéssel, tökéletesen illeszkedő belsővel és exkluzív részletekkel gördült le Pozsonyban a gyártószalagról a stílusosan "ONE Million"-nak nevezett modellváltozat.

Touareg "ONE Million"
A Touareg a Volkswagen modellkínálatában 2002 végén jelent meg, azóta ez a modell a márka "zászlóshajója". Az egymilliómodik Touareg elkészültét a VW egy stílusos, különleges SUV bemutatásával ünnepelte meg. Ilyen különlegesség például a teljesen új opcionális Sechura bézs fényezés és a két új keréktárcsa, a 20 colos, polírozott Bogota és a 21 colos adamantium ezüst Suzuka. Az ízléses külsőt tovább gazdagítja a sötétített hátsó lámpa, a csúcsminőségű küszöbpanel "ONE Million" felirattal és a B oszlopon elhelyezett "ONE Million" embléma. A különleges modell az R-Line Black Style külsőcsomaggal rendelhető, amely tartalmazza például az ezüst színű külső tükröket valamint a fényes feketére fújt kerékjárati elemeket és a diffúzort is.

2020 Volkswagen Touareg V8 TDI (R-Line)
Az autó belseje sem kevésbé stílusos, az exkluzív Puglia bőr üléshuzatokat olajfalevél-kivonattal színezték, az első ülések felső részét és az ajtók belsejét csúcsminőségű borostyánbarna gyémántmintázatú varrással díszítették. Ezek az elegáns minták ott vannak a műszerfalon, a kormánykeréken, és a váltókaron is. Csúcsminőségű Puglia bőrrel vonták be még a jármű kulcsát is. Az eleganciát tovább erősítik a Silver Wave díszítőelemek és a teljesen digitális Innovision Cockpit műszerfal. Ez utóbbi az autó belsejének fókuszpontja, képernyőjéről vezérelhető többek között a légkondicionáló berendezés és az ülésfűtés.

A 2002-es piaci bevezetést követően a dízelmotoros Touareg gyorsan népszerű lett: majdnem egymillió autós választotta az első, majd 2010-től a második generációs változatot. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi harmadik generáció is ezt a sikeres utat követi a műszaki fejlesztések újdonságaival, a SUV hiteles és dinamikus arculatával és a mindennapi használhatóságával. A legújabb generáció számos olyan újdonsággal, innovatív műszaki megoldással készül, mint a teljes connectivity-szolgáltatás és a részben automatizált vezetési funkciók, amelyek tovább fokozzák a jármű kényelmét és dinamikáját. Az új Touareg maximális vontatókapacitása 3,5 tonna.

Touareg "ONE Million"
A Touareg "ONE Million" modellt a Volkswagen Magyarországon nem forgalmazza.

- 2019. október utolsó hétvégéjén rendezik a Budapest Auto Show-t a Millenárison
- Ford Transit és Tourneo Custom PHEV - az első 1 tonnás Plug-In Hybrid modellek
- Ford Puma - gyártásban az első villamosított európai újdonság
- Ford Focus 2.0 EcoBlue 150 LE - még nem SUV, de már Active crossover!
- Toyota LC200 Supertourer - mégis túl lehet élni az Apokalipszist?
- A kétszeres F1 világbajnok Fernando Alonso Toyota Hilux-szal készül a Dakar-ra!
- Lexus Off-Road Adventure - terepkaland a festői Blackberry Mountain farmon
- Ford Sat Nav Breadcrumbs - ha ezt Jancsi és Juliska megérhette volna...
- All-Electric Ford F-150 Prototype - Amerika ikonja tisztán elektromos hajtással is kőkemény!
- 2019 Ford Mondeo Hybrid - intelligens összkerékhajtással érkezett az öntöltő kombi!