Volkswagen Touareg - elegáns extrákkal felszerelt különleges modell az egymilliomodik!

Egyedi fényezéssel, tökéletesen illeszkedő belsővel és exkluzív részletekkel gördült le Pozsonyban a gyártószalagról a stílusosan "ONE Million"-nak nevezett modellváltozat.

Touareg "ONE Million"
A Touareg a Volkswagen modellkínálatában 2002 végén jelent meg, azóta ez a modell a márka "zászlóshajója". Az egymilliómodik Touareg elkészültét a VW egy stílusos, különleges SUV bemutatásával ünnepelte meg. Ilyen különlegesség például a teljesen új opcionális Sechura bézs fényezés és a két új keréktárcsa, a 20 colos, polírozott Bogota és a 21 colos adamantium ezüst Suzuka. Az ízléses külsőt tovább gazdagítja a sötétített hátsó lámpa, a csúcsminőségű küszöbpanel "ONE Million" felirattal és a B oszlopon elhelyezett "ONE Million" embléma. A különleges modell az R-Line Black Style külsőcsomaggal rendelhető, amely tartalmazza például az ezüst színű külső tükröket valamint a fényes feketére fújt kerékjárati elemeket és a diffúzort is.

2020 Volkswagen Touareg V8 TDI (R-Line)
Az autó belseje sem kevésbé stílusos, az exkluzív Puglia bőr üléshuzatokat olajfalevél-kivonattal színezték, az első ülések felső részét és az ajtók belsejét csúcsminőségű borostyánbarna gyémántmintázatú varrással díszítették. Ezek az elegáns minták ott vannak a műszerfalon, a kormánykeréken, és a váltókaron is. Csúcsminőségű Puglia bőrrel vonták be még a jármű kulcsát is. Az eleganciát tovább erősítik a Silver Wave díszítőelemek és a teljesen digitális Innovision Cockpit műszerfal. Ez utóbbi az autó belsejének fókuszpontja, képernyőjéről vezérelhető többek között a légkondicionáló berendezés és az ülésfűtés.

A 2002-es piaci bevezetést követően a dízelmotoros Touareg gyorsan népszerű lett: majdnem egymillió autós választotta az első, majd 2010-től a második generációs változatot. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi harmadik generáció is ezt a sikeres utat követi a műszaki fejlesztések újdonságaival, a SUV hiteles és dinamikus arculatával és a mindennapi használhatóságával. A legújabb generáció számos olyan újdonsággal, innovatív műszaki megoldással készül, mint a teljes connectivity-szolgáltatás és a részben automatizált vezetési funkciók, amelyek tovább fokozzák a jármű kényelmét és dinamikáját. Az új Touareg maximális vontatókapacitása 3,5 tonna.

Touareg "ONE Million"
A Touareg "ONE Million" modellt a Volkswagen Magyarországon nem forgalmazza.
- Ford CV Communications - jönnek a kommunikáló haszongépjárművek!
- 2020 Ford Ranger Thunder - a Mennydörgés 2020 nyarának végén várható!
- KIWANO KO1 Plus - a világ első 1000 W-os terep- és lépcsőjáró egykerekű elektromos rollere
- Ford Puma ST-Line X 1.0 EcoBoost mHEV 155 LE - ... ígéret, ha betartják, úgy jó!
- ©KODA OCTAVIA, SUPERB, KAROQ és KODIAQ - már négy modellsorozathoz választható összkerékhajtás
- Mazda - 100 éves az örökifjú R360 Coupe!
- BMW i Hydrogen NEXT - a 374 lóerős, X5 alapú üzemanyagcellás modell 2022-re várható
- 2021 Hyundai i20 - opciós 48V-os mild hybrid hajtáslánccal, már Lime Green kivitelben is!
- Red Dot Car Design díjat nyert az új Mazda CX-30 és az MX-30
- Ford Motor Company - igazi amerikai válasz a COVID-19 koronavírus pandémia kihívására