Dízel hiszti - már nálunk is?


Még mindig tart, sőt, tovább gyűrűzik a 2015-ben kirobbant dízelbotrány. Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. szakértője szerint az Euro 6-os dízelek ugyanolyan tiszták, mint benzines társaik.

A 2018 Ford Focus maximális, 5 csillagot kapott az EURO NCAP biztonsági tesztjén


A közepes méretű családi autó az elsők között érte el az 5 csillagos minősítést az autók biztonságát értékelő szervezet, az Euro NCAP új, jóval szigorúbb tesztsorozatán.

LADA Vesta SW Cross - családi szabadidőkombi, földutakra is


A LADA új zászlóshajója sportosabb lett, tágas, csendes és kényelmes. A gyártás 2017 őszén indult a márka izsevszki üzemében.

...mert az autó bizalmi kérdés. A Duna Autó kampányarca lett Nagy Dani


"Nekünk az autó bizalmi kérdés" szlogennel indított kampányt a Duna Autó Zrt., amellyel arra hívja fel a figyelmet, hogy a biztonságos közlekedés alapfeltétele a megbízható és karbantartott gépjármű.

2018 Honda CR-V - minden idők legerősebb, legbiztonságosabb és legdinamikusabb CR-V-je!


Az eddigi legkönnyebb és legmerevebb, díjnyertes karosszériaszerkezet (ACETM), a vadonatúj futómű és a Real Time AWD összkerékhajtás teszi vonzóvá az ősszel érkező új CR-V-t.

LADA 4x4 Pack - 82 igásló, visszaigényelhető ÁFÁ-val


A Volgai Autógyár, az АвтоВАЗ 1977-es megjelenése óta még napjainkban is szinte változatlan műszaki tartalommal gyártja a terepes Ladát. Потому что a tervezés anno olyan jól sikerült!

FIAT Tipo kombi 1.6 MultiJet eco - 550 literes Magic Cargo csomagtér, taxira optimalizálva!


A FIAT-nál továbbra is azt vallják: a dízel élt, él és élni fog!

Visszatért a KAMAZ - az oroszok már újra a spájzban vannak!


A Duna Autó Zrt. mostantól tíz, az európai szabványoknak megfelelő, EURO 6-os motorral szerelt KAMAZ modellt forgalmaz.

2018 Subaru XV Crosstrek 2.0i Lineartronic – svájci bicska, havas földútra


A Subaru kínálatából egy igazi városi crossovert vezettünk, szimmetrikus összkerékhajtással, 16 szelepes, vízhűtéses, négyhengeres könnyűfém boxermotorral.

2018 Hyundai KONA 1.0 T-GDI 2WD Style - tervezd meg a saját stílusod!


Mint tudjuk, a KONA a részletekben rejlik! A merész, fiatalos dizájn a belga Luc Donckerwolke munkája, aki a Hyundai nagy szerencséjére 2017 óta a Chief Design Officer a márkánál.

Honda Jazz 1.5 Dynamic 18 NAVI 6MT - optikai izomautó, dzsesszes felhangokkal


A Civic Type R teremtette stílus a Jazz-nek is előnyére vált. Nem véletlenül kedvelik a hölgyek, mert olyan, mint az eszményi női cipő. Kívül 35-ös, belül 41-es!

2018 Honda CR-V - a siker titka a részletekben rejlik!


A CR-V a legnagyobb példányszámban eladott, egyben a világ legnépszerűbb SUV-jaként számon tartott szabadidő-autó, a tengerentúlon ez volt a legkeresettebb SUV az elmúlt 20 évben.

2017 Peugeot 3008 - először lett kompakt SUV az Év Autója!


Piaci bevezetése óta a Peugeot 3008 SUV több mint 38 nemzetközi díjat kapott, köztük tavaly a nagy presztízsu európai "Car of the Year 2017" díjat is elnyerte.

Hyundai i30 N TCR, i30 N és i30 Fastback - új modell új arccal, de ráncfelvarrás nélkül!


Michelisz Norbert versenyzői szerződést kötött a Hyundai Motorsporttal, mostantól ő a Hyundai Magyarország nagykövete, a márka hazai arca.

SsangYong Korando 2.2 e-XDI - egy terepen is haladó hagyomány


A Korando a legrégebbi, immár 40 éves koreai autómárka és ezt a Guinness Book of Records is jegyzi. Az első, még a legendás Willys Jeep alapjaira épült Korando-t 1974-ben kezdték gyártani.

2018 Dacia Duster - C-SUV-ot egy B-SUV áráért?


Nemcsak árban verhetetlen, de dusterebb is, mint valaha!

Közös gyárat épít az USA-ban a Mazda és a Toyota


A tervek szerint az új üzemben 300.000 autó készül évente. Huntsville-ben, Alabama államban a Mazda új crossover modelljét és a Toyota Corollát gyártják majd. A gyártást egyenlően osztják meg a két márka között.

2017 Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 - Angliának készül a jégmezők lovagja?


Az Artic Trucks specialitása, hogy kisteherautókat, terepjárókat "téliesít", az általuk átalakított autókkal megoldható az autózás sarkvidéki környezetben is. Most az Isuzu újdonságát vették kezelésbe.

A Honda Civic Type R lett a Performance Car a Women's World Car of the Year jelöltjei között


A kizárólag nőkből álló zsűri a hot hatch-t választotta a Teljesítményautónak 2017-ben.

SsangYong Rexton G4 - megérkezett a prémium SUV negyedik generációs változata


November elején érkezik a hazai márkakereskedésekbe Korea legrégebbi autógyártójának legújabb csúcsmodellje. A D-szegmensű Rexton G4 elegáns megtestesítője a klasszikus SUV értékeknek.

« előző 1 7 8 9 10 11 12 13 54 következő »