HAJD PTER

Hajdu Pter - Nem kell mindenhez rteni, csak j emberekkel kell krlvennnk magukat!


Boros Mrta
Fotk: Gazdag Gyrgy
2007. jlius 17.

Hajdu Pter kt aut boldog tulajdonosa. Nem mondhat, hogy egy vrbeli autguru, de szereti a j verdkat, ahogy a j nket is.

Jelenleg egy SLK Mercedes s egy BMW X3-as boldog tulajdonosa. Mindkett luxuskategrij kocsinak szmt, persze Pter ezt a fnyzst csak manapsg engedheti meg magnak, korbban nem volt ez gy. A msorvezet, amint csak lehetett megszerezte a jogostvnyt, s br szlei elvltak, kzsen adtak a kis Pternek egy hasznlt Mitsubishi-t s azt mondtk neki: "Fiam! Ezt a kocsit tlnk kapod, de a tbbirt, neked kell megdolgoznod!"
gy is trtnt.

Mint mindenkinek, Pternek is megvan a sajt kis trtnete az autvsrlsrl. Kt ve trtnt, hogy Galambos Lajos, kapott egy hasonl Mercedest s egy htvgre klcsnadta Pternek. A msorvezet akkor teljesen beleszeretett s gy dnttt, hogy vesz magnak egy hasonlt.

Idn tlen, s gynyr bartnje, Sarka Kata selni mentek. Ezttal nem a Mercedesszel, hanem egy BMW-vel indultak tnak, m flton kifogyott a benzin. Pterben felmerlt, hogy gyalog keresnek egy benzinkutat, de gyztt a lustasg s inkbb vrtak, amg megrkezett a segtsg. Csak utlag derlt ki, hogy a benzinkt nem is volt messze, alig 1 km-t kellett volna csak gyalogolni. Pter sajt bevallsa szerint nem rt az autkhoz, de ahogy a monds is tartja, nem kell mindenhez rteni, csak j emberekkel kell krlvennnk magukat, gy Pter j kapcsolatot pol az autszerelkkel, ami olykor jl is jn. Mr olyan is trtnt, hogy Pter klfldrl hvta fel legkedvesebb autszerel bartjt, mert a mszerfalon kigyulladt egy szmra teljesen ismeretlen lmpa.