A 2018 Ford Focus maximális, 5 csillagot kapott az EURO NCAP biztonsági tesztjén


A közepes méretű családi autó az elsők között érte el az 5 csillagos minősítést az autók biztonságát értékelő szervezet, az Euro NCAP új, jóval szigorúbb tesztsorozatán.

2019 Ford Focus - a választék gyönyörködtet!


A negyedik generációs Focus-család tagjait nemcsak kívül, hanem belül is az egyedi formai megoldások és anyagok teszik változatossá.

Budapest Auto Show, október 26-28.


Idén már második alkalommal rendezik meg a Budapest Auto Show-t a Millenáris Park "B" épületében.

Budapesten nyitotta meg új európai Üzleti Szolgáltató Központját a Ford Motor Company


Az új irodával együtt a Ford immár három helyszínen van jelen Magyarországon, Budapesten két irodaházban, valamint Szentendrén a Ford székházban.

TOYOTA AYGO - akár már napi 500 Ft-os részletre is!


Az immár 13 éves AYGO a Toyota sikertörténete. A minautó 2005-ben mutatkozott be, 2014-ben teljesen megújult, most pedig itt van az AYGO legújabb generációja!

Dízel hiszti - már nálunk is?


Még mindig tart, sőt, tovább gyűrűzik a 2015-ben kirobbant dízelbotrány. Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. szakértője szerint az Euro 6-os dízelek ugyanolyan tiszták, mint benzines társaik.

LADA Vesta SW Cross - családi szabadidőkombi, földutakra is


A LADA új zászlóshajója sportosabb lett, tágas, csendes és kényelmes. A gyártás 2017 őszén indult a márka izsevszki üzemében.

...mert az autó bizalmi kérdés. A Duna Autó kampányarca lett Nagy Dani


"Nekünk az autó bizalmi kérdés" szlogennel indított kampányt a Duna Autó Zrt., amellyel arra hívja fel a figyelmet, hogy a biztonságos közlekedés alapfeltétele a megbízható és megfelelően karbantartott gépjármű.

2018 Honda CR-V - minden idők legerősebb, legbiztonságosabb és legdinamikusabb CR-V-je!


Az eddigi legkönnyebb és legmerevebb, díjnyertes karosszériaszerkezet (ACETM), a vadonatúj futómű és a Real Time AWD összkerékhajtás teszi vonzóvá az ősszel érkező új CR-V-t.

LADA 4x4 Pack - 82 igásló, visszaigényelhető ÁFÁ-val


A Volgai Autógyár, az АвтоВАЗ 1977-es megjelenése óta még napjainkban is szinte változatlan műszaki tartalommal gyártja a terepes Ladát. Потому что a tervezés anno olyan jól sikerült!

1 2 3 4 5 6 7 90 következő »