Tartsuk telefonunkat autós mobiltelefon-tartóban!


Az okostelefonok az utóbbi években igen hű társaink lettek, s mivel számos funkció ellátására képesek, így életünk nélkülözhetetlen részévé váltak.

Jaguar XF Saloon - két összkerékhajtású modell is hajszautóként debütált a 25. James Bond filmben


A filmben a Jaguar XF igazán "testhezálló" környezetben mutatja meg legendás menetdinamikáját, kiemelkedő kezelhetőségét, páratlan manőverezési képességeit és stílusosságát.

Mit érdemes szem előtt tartani az autóhifi kiválasztásakor?


Az autóhifi kiválasztása okozhat némi fejtörést, ha nem vagyunk jártasak a témában. Ráadásul a gyártók is alaposan ráerősítenek a "nem tévedhetünk" életérzésre, hiszen a termékeiket lélegzetelállító hangzással, lenyűgöző basszussal és más marketingszólamokkal jellemzik.

Szempontok, amelyeket figyelembe kell venned téli gumiabroncs vásárlása előtt!


Hamarosan ismét lezárul egy évszak, közeledik a csapadékosabb és hűvösebb idő. Nem, ez nem azt jelenti elsősorban, hogy elő az esernyőkkel és a melegebb ruhákkal!

Melyek a legjobb téli gumik 225/45R17 méretben?


Amikor autógumit keresünk, érdemes a megfelelő méret alapján keresni, ugyanis bár a kínálat meglehetősen széles, egyes abroncsok bizonyos méretekben nem kaphatók.

2022 ©koda Fabia - lehet, hogy a Simple Clever funkciók sokasága vonzza leginkább a vásárlókat?


Egykor a trafikban árulták a Zsigulikhoz azokat a bóvlikat, amitől az új Fabia most Simple Clever, azaz Egyszerűen Okos vagy méginkább Nagyszerű lett...

Hogyan űzzük el a nyestet az autónktól?


Amikor nyestnyomokra bukkanunk az autónkon, az sosem jelent jót.

RANGE ROVER VELAR - még elegánsabb, még kényelmesebb, már SV Bespoke fényezéssel is!


A Land Rover számos frissítéssel tette még vonzóbbá az eleve különleges Range Rover Velar-t, illetve bevezette a korlátozott példányszámban gyártott Range Rover Velar Auric Edition-t.

Két év után újra AMTS - jön Magyarország legnagyobb autós és tuning kiállítása és show-ja!


A méltán népszerű rendezvény két szezonnyi kényszerpihenő után, hatalmas jubileumi felvonással tér vissza a Hungexpo-ra.

A nyári gumiabroncsokról egyszerűen


A gumiabroncsok szerepét nem lehet eléggé kihangsúlyozni, ha a biztonságos közlekedésről beszélünk. Megfelelő tapadás nem létezik megfelelő állapotú gumiabroncsok nélkül. Éppen ezért érdemes kicsit alaposabban megismerni őket.

Ford F-150 Lightning - Platinum, Lariat és XLT kivitelben készül a villanymotoros pickup legenda


Lenyűgöző elektromos teljesítmény, még több konnektivítás, remek vezetési élmény. Kőkemény. 2022 Ford F-150 Lightning.

Elektromos hajtásra vált a Volvo Cars


A kínai tulajdonban lévő, prémium személygépkocsikat gyártó Volvo Cars 2017-ben ígéretet tett arra, hogy modellpaletta összes tagját villamosítja, felkészülve a belsőégésű motorok utáni korszakra.

Nissan X-Trail - Shanghai-ban bemutatták az e-POWER hajtású SUV crossover-t


Az e-POWER különlegessége, hogy a benzinmotor kizárólag áramot termel, a kerekeket pedig csak a villanymotor hajtja.

Nissan Tokio - limitált széria kizárólag a magyar piac igényeire szabva


A Nissan magyarországi csapata kiválasztott három sikermodellt, a Micra-t, a Qashqai-t és az X-Trail-t, majd azokat a felszereltségeket, amelyek a legfontosabbak a vevők számára. A limitált kiadás a Tokio nevet kapta és mindhárom modell esetében az adott kategóriában elvárt legfontosabb felszereltségeket tartalmazza.

2021 Toyota Highlander Hybrid - itt van Amerika!


A RAV4, a C-HR és a hamarosan érkező Yaris Cross után két évtizedes tengerentúli sikertörténettel a háta mögött a Highlander-rel Európában is teljes lett a Toyota hibrid SUV kínálata.

Toyota GR Supra - Road Arrows avagy légi akrobatika a betonon


A brit királyi légirerő különleges százada, az 1964-ben alapított Red Arrows (Vörös Nyilak) légi parádéi eddig a világ közel hatvan országában nyűgözték le a közönséget.

Hyundai TUCSON - már sportos, N Line kivitelben, hibrid hajtással is


A vadonatúj TUCSON N Line sportos formatervének külső és belső stíluselemeit a Hyundai N sportmárka ihlette, a modell sportosabb karakterét a dinamikus megjelenésen túl egyes hajtáslánc-változatoknál a módosított hangolású adaptív futómű is támogatja. Az N Line kivitel 2021 tavaszától rendelhető.

Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi HEV - villamosított csúcstechnológiát kapott a kompakt SUV


48 V-os "enyhén" hibrid, full hibrid és plug-in hibrid: kategóriája "legelektromosabb" hajtáslánc-kínálata teszi igazán izgalmassá a Hyundai 2021-es újdonságát.

Mazda 1920-2020 - igazi sikertörténet a vásárlók folyamatosan növekvő igénye a Mazda SUV-ok iránt


Az elmúlt években a 2020-ban 100 éves Mazda különösen jól reagált a SUV-ok iránti, folyamatosan növekvő vevői igényekre, s a piacon megjelenő modelljeit agilis kezelhetőséggel, sportossággal vértezte fel.

Ford Local Hazard Information - megállapodás a BMW-vel, a Mercedes-Benz-zel és a Volvo-val


A Ford más autógyártókkal is megosztja a kommunikáló autókból származó adatait.

1 2 3 4 5 6 7 54 következő »