Szempontok, amelyeket figyelembe kell venned téli gumiabroncs vásárlása előtt!


Hamarosan ismét lezárul egy évszak, közeledik a csapadékosabb és hűvösebb idő. Nem, ez nem azt jelenti elsősorban, hogy elő az esernyőkkel és a melegebb ruhákkal!

Melyek a legjobb téli gumik 225/45R17 méretben?


Amikor autógumit keresünk, érdemes a megfelelő méret alapján keresni, ugyanis bár a kínálat meglehetősen széles, egyes abroncsok bizonyos méretekben nem kaphatók.

2022 ©koda Fabia - lehet, hogy a Simple Clever funkciók sokasága vonzza leginkább a vásárlókat?


Egykor a trafikban árulták a Zsigulikhoz azokat a bóvlikat, amitől az új Fabia most Simple Clever, azaz Egyszerűen Okos vagy méginkább Nagyszerű lett...

Hogyan űzzük el a nyestet az autónktól?


Amikor nyestnyomokra bukkanunk az autónkon, az sosem jelent jót.

RANGE ROVER VELAR - még elegánsabb, még kényelmesebb, már SV Bespoke fényezéssel is!


A Land Rover számos frissítéssel tette még vonzóbbá az eleve különleges Range Rover Velar-t, illetve bevezette a korlátozott példányszámban gyártott Range Rover Velar Auric Edition-t.

Két év után újra AMTS - jön Magyarország legnagyobb autós és tuning kiállítása és show-ja!


A méltán népszerű rendezvény két szezonnyi kényszerpihenő után, hatalmas jubileumi felvonással tér vissza a Hungexpo-ra.

A nyári gumiabroncsokról egyszerűen


A gumiabroncsok szerepét nem lehet eléggé kihangsúlyozni, ha a biztonságos közlekedésről beszélünk. Megfelelő tapadás nem létezik megfelelő állapotú gumiabroncsok nélkül. Éppen ezért érdemes kicsit alaposabban megismerni őket.

Ford F-150 Lightning - Platinum, Lariat és XLT kivitelben készül a villanymotoros pickup legenda


Lenyűgöző elektromos teljesítmény, még több konnektivítás, remek vezetési élmény. Kőkemény. 2022 Ford F-150 Lightning.

Elektromos hajtásra vált a Volvo Cars


A kínai tulajdonban lévő, prémium személygépkocsikat gyártó Volvo Cars 2017-ben ígéretet tett arra, hogy modellpaletta összes tagját villamosítja, felkészülve a belsőégésű motorok utáni korszakra.

Nissan X-Trail - Shanghai-ban bemutatták az e-POWER hajtású SUV crossover-t


Az e-POWER különlegessége, hogy a benzinmotor kizárólag áramot termel, a kerekeket pedig csak a villanymotor hajtja.

Nissan Tokio - limitált széria kizárólag a magyar piac igényeire szabva


A Nissan magyarországi csapata kiválasztott három sikermodellt, a Micra-t, a Qashqai-t és az X-Trail-t, majd azokat a felszereltségeket, amelyek a legfontosabbak a vevők számára. A limitált kiadás a Tokio nevet kapta és mindhárom modell esetében az adott kategóriában elvárt legfontosabb felszereltségeket tartalmazza.

2021 Toyota Highlander Hybrid - itt van Amerika!


A RAV4, a C-HR és a hamarosan érkező Yaris Cross után két évtizedes tengerentúli sikertörténettel a háta mögött a Highlander-rel Európában is teljes lett a Toyota hibrid SUV kínálata.

Toyota GR Supra - Road Arrows avagy légi akrobatika a betonon


A brit királyi légirerő különleges százada, az 1964-ben alapított Red Arrows (Vörös Nyilak) légi parádéi eddig a világ közel hatvan országában nyűgözték le a közönséget.

Hyundai TUCSON - már sportos, N Line kivitelben, hibrid hajtással is


A vadonatúj TUCSON N Line sportos formatervének külső és belső stíluselemeit a Hyundai N sportmárka ihlette, a modell sportosabb karakterét a dinamikus megjelenésen túl egyes hajtáslánc-változatoknál a módosított hangolású adaptív futómű is támogatja. Az N Line kivitel 2021 tavaszától rendelhető.

Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi HEV - villamosított csúcstechnológiát kapott a kompakt SUV


48 V-os "enyhén" hibrid, full hibrid és plug-in hibrid: kategóriája "legelektromosabb" hajtáslánc-kínálata teszi igazán izgalmassá a Hyundai 2021-es újdonságát.

Mazda 1920-2020 - igazi sikertörténet a vásárlók folyamatosan növekvő igénye a Mazda SUV-ok iránt


Az elmúlt években a 2020-ban 100 éves Mazda különösen jól reagált a SUV-ok iránti, folyamatosan növekvő vevői igényekre, s a piacon megjelenő modelljeit agilis kezelhetőséggel, sportossággal vértezte fel.

Ford Local Hazard Information - megállapodás a BMW-vel, a Mercedes-Benz-zel és a Volvo-val


A Ford más autógyártókkal is megosztja a kommunikáló autókból származó adatait.

2021 Ford Ranger MS-RT - jön a Ranger Wildtrak nagy teljesítményű utcai változata


A Ford bemutatta a Ranger pickup új, exkluzív változatát, amelynek kifejlesztésében a brit járműtervező specialista, az MS-RT tuningcéggel működött együtt.

Dakar 2021 - az új Land Rover Defender kulcsszerepet kapott a világ legextrémebb terepversenyén


Két új Defender 110-es, két pilóta, orvosi stáb, szerelők és támogató személyzet alkotják a 2021-es Land Rover "csapatot". A Land Rover a két széria-gyártású járművel segíti a Dakar újoncát, a Prodrive támogatásával létrejött Bahrain Raid Xtreme (BRX) versenyzőit.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - új zászlóshajó a hibrid flotta élén


Vadonatúj hibrid rendszerrel, intelligens összkerékhajtással érkezett az öko-crossover. A hatékony hajtásláncon túlmenően a RAV4 Plug-in Hybrid megőrzi mindazon értékeket, amelyek a 2018 végén bevezetett, ötödik generációs RAV4-est sikeressé tették.

1 2 3 4 5 6 7 54 következő »