Légy N-magad! 2020 - folytatódik a Hyundai mentor programja!

Kiss Ramóna, Michelisz Norbert és Rácz Jenő tudásuk és tapasztalatuk átadásával teremtenek lehetőséget a fiatal tehetségeknek, hogy ők is képesek legyenek a csúcsteljesítményre.

2019-ben hatalmas népszerűségnek örvendett a Hyundai Légy N magad! programja, amelyben a márka nagykövetei, Michelisz Norbi

Michelisz Norbi - Légy N magad! - 2019
és Kiss Ramóna

Kiss Ramóna - Légy N magad! - 2019
meséltek arról, ők hogyan hozták ki magukból, életük minden területén, azt a csúcsteljesítményt, amit a Hyundai "N széria" autói is képviselnek. Történeteiken keresztül a néző is inspirálódhatott, hogy "N-maga" legyen és megpróbálja felülmúlni az önmagával szemben támasztott elvárásait.

Rácz Jenő 2019-ben szintén csatlakozott márkanagykövetként Kiss Ramónához és Michelisz Norberthez,

Rácz Jenő - Légy N magad! - 2019
akikkel a Hyundai jóvoltából egy-egy fiatal tehetségnek nyújtanak szakmai segítséget pályafutása beindításához. A mentorok célja, hogy tudásuk és tapasztalatuk átadásával lehetőséget teremtsenek a fiatal tehetségeknek, hogy ők is képesek legyenek a csúcsteljesítményre.

A Légy N magad! program második évadjában olyan tehetséges fiatalokat mutat be a Hyundai, akik maguk is műsorvezetők, séfek vagy autóversenyzők szeretnének lenni és már el is kezdték bontogatni szárnyaikat. Pályájuknak ezen a kezdeti szakaszán egy biztató szó, egy hasznos tanács, egy jó lehetőség óriási lökést adhat ahhoz, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot és akár örökre megváltoztassák az életüket.