HUMMER H3 GT V8 - mindent a szemnek!

A GeigerCars átfestette a 295 lóerős 2008-as Hummer H3 Alpha-t.

Hummer H3 GT V8

A Hummer Alpha sorozat második tagját, a 295 lóerős 2008-as H3 Alpha-t a New York Auto Show keretében mutatták be még a nyáron. A legkisebb Hummer 5.3 literes V8 motorja 295 lóerős, ezzel és a 438 Nm a nyomatékkal hozzávetőleg 8 másodperc alatt gyorsítja 0-ról 100 km/órára a SUV-ot.

A német GeigerCars ebből az alapból alakította ki a hangzatos Hummer H3 GT V8 modellt. Természetesen a tuningcég elsősorban a vásárlók zsebét és szívét célozta, ezért a hangsúlyt főleg a látványelemekre helyezte. Az optikai tuning a fehér alapon kék színű rally-csikot, a hatalmas, 23 collos felnikre szerelt 305/35 23 R méretű gumikat és a szinezett, sötétített ablakokokat tartalmazza. Ha a vásárló a kerekeket kicsinek találja a csomagban, választhatja az egészet 24 collos könnyűfém keréktárcsákkal is.

A belső térben a szénszálas műanyagot bőrrel vonták be, bőrbevonatúak a sportülések is. A multimédia rendszerhez tartozó monitorokat az első ülések fejtámlájába építették be.

Természetesen egy ilyen látványosra csicsázott autóban a motor sem úszta meg. A mérnökök alaposan a lovak közé csaptak, amikor 5 lóerővel(!), 300 lóerősre emelték a GT V8-as teljesítményét. A futómű sportos felfüggesztést kapott, ettől a SUV alacsonyabb lett, végképp elvéve tulajdonosa kedvét attól, hogy letérjen a járt útról.