dó, ré, mi, fá, Soul! - a Kia vidáman szolmizál

Internetes szépségversenyen keresi a Soul női arcát a Kia.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Meglepően "lelkes" reklámkampánnyal vezeti be itthon legújabb modelljét az importőr: internetes szavazáson keresi a Kia Soul női arcát! A szépségverseny elődöntői egy héten át zajlottak a márkakereskedőknél, a szalonokban regisztráló lelkes lányok közül a legszebbek nemcsak a döntőbe jutottak be, de egy "trendi" mobiltelefont is kaptak ajándékba. Február 20-a óta a vetélkedés az interneten folyik tovább, március 8-ig némi regiszrációs macera után lehet voksolni. A verseny végén persze a "lelkes" szavazók között is kisorsolnak egy telefont.

A szavazáshoz a www.kiamotors.hu oldalon elég néhány kattintás és máris ott mosolyog mind a 44 lány. Szavazni a nők nemzetközi napjáig lehet, eredményhirdetés március 12-én lesz. A lexebb lány egy éven át viselheti a "Kia Soul arca" címet, azaz ő tartja oda az arcát a sajtótájékoztatókon, az óriásplakátokon, a TV-ben és az interneten is. Emellett, de nem mellékesen egy hónapra kölcsönkap egy Soul-t is: háromszor ingyen teletankolhatja és az autópályákon is potyázhat.

A kocka, "aminek lelke van"

A mélyhangszóró vörösen lüktet a zene ritmusára, a fekete üléshuzat Soul felirata fluoreszkál a sötétben, a belső visszapillantó tükör - extraként - tolatáskor "filmet" vetít. Ennyi tulajdonképpen már elég is lenne a tutihoz, de a 7 éves garancia is izgató érzelmi köteléket jelenthet gazdája és a lázadónak kikiáltott autó között. A 4,1 méter hosszú, ötajtós, fronthajtású Soul az USA-ban fogant, Koreában fejlesztették és végül Európában hangolták a 25 - 44 éves korosztály kedvére. A kényelmi extrák közül semmi sem hiányzik belőle és tervezői láthatóan nagy hangsúlyt helyeztek a biztonságra is: a Soulban széria az ESP, valamint az első, az oldalsó és a függönylégzsák. Van benne övfeszítő és a ráfutásos balesetek nyaksérüléseit enyhítő aktív fejtámla is.

Az európai vásárlók - a Kia cee'd-nél már bevált - 1.6 literes, 126 lóerős, 16 szelepes benzimotor vagy a 115 lóerős, közös nyomócsöves, részecskeszűrős 1.6 CRDi turbódízel közül választhatnak.


Néhányan a "lelkes" szépségek közül

Bugya DóraCzigány JuditDékány NikolettDékány Nikolett
Gál AnitaGál AnitaHuber ZsanettHuber Zsanett
Iván BarbaraIván BarbaraKondor GabriellaKondor Gabriella
Krajczár Éva AndreaKrajczár Éva AndreaMáj KlaudiaMáj Klaudia
Makszin Judit Makszin Judit Öchlslager Kitti Öchlslager Kitti
Péczeli DóraSoltész Tímea Soltész Tímea Szaszkó Bernadett
Szaszkó BernadettTörőcsik Anita Törőcsik Anita Ulviczki Barbara
Ulviczki BarbaraZeliska NikolettZeliska Nikolett