Ásd (el) magad! - homokozót kaptak a felnőttek Las Vegas-ban...

...és még ők fizetnek, hogy dolgozhassanak!

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Eddig, ha egy felnőtt amerikai játszani akart egy igazi exkavátorral vagy bulldozerrel, az őrök símán elzavarták az építkezésről. Eddig!

A "Bűn Városába" látogató túristák ezentúl rövid elméleti képzés után kipróbálhatják milyen érzés egy lánctalpas, full-size Caterpillar monstrumot irányítani. Sőt, akár DOLGOZNI vele!

A Dig This a Las Vegas Strip-hez közel, egy jelenleg még üresen álló építési telken épített játszóteret - felnőtteknek. A "homokozóban" az instruktor rádión távirányítja a gyakorlatlan kezdőket, akik ha ügyesen "dolgoznak", jutalmul körbeforoghatnak az exkavátorral a homokdombon. A másfél órás mini-menet és a hozzá tartozó gépkezelői "diploma" alig több mint kétszáz dollár, azaz csupán 40 000 forint. A kínálatban szerepel egy "felejthetetlen Nagy Ásás" 400 dollárért, sőt van egy exkavátoros és bulldozeres "Mega Dig" dupla menet is - potom 750 dollárért. Nekünk a Dig & Destroy menüpont tetszik a legjobban, ez az igazi "hab a tortán": bulldozeres- vagy exkavátoros rombolás lövöldözéssel, igény szerint félautomata vagy automata gépfegyverrel, az Amerikai Lövészek közreműködésével!

A cégnél természetesen bármelyik programcsomagot megrendelhetjük szeretteinknek, akár karácsonyi ajándéknak is!

Elnézve a boldogan homokozó amerikaiakat, a költő sorai jutnak eszünkbe: Gyermek vagyok, gyermek lettem újra...