Ismét VW találkozó lesz a Hungaroringen

Szeptember 19-én negyedik alkalommal rendezi meg a Volkswagen a hazai márkatalálkozót. Off-roadozhatnak is a látogatók a Hungaroring területén található 30 hektáros erdő dimbes-dombos útjain!

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Az évről-évre egyre népszerűbb eseményen idén immáron tíz típus, a Golf-, Transporter-, Bogár-, Passat-, Scirocco-, Corrado klubok mellett a Polok, Jettak, Borak és Ventok tulajdonosai is képviseltetik magukat a rendezvényen. Tavaly közel tizenkétezer látogató volt kíváncsi az ezernél több kiállított autóra, idén még több látogatót várnak a szervezők.

Az oldtimer modellek mellett számtalan egyedi autó érkezik a mogyoródi versenypályára és a hagyományokhoz hűen itt mutatkozik be több újdonság is: a vadonatúj Touran, az új T6 Transporter és a legújabb Caddy. A gyári különlegességek közül a Golf R400-ast és a T1-es generációból épített Westfalia kempingautót lehet közelről megnézni.

A tavalyihoz képest a programok száma is nő, és a korábban kedvelt elemek sem maradnak el. Amarokok, Touaregek és Tiguanok volánja mögött off-roadozhatnak a látogatók a nagyközönség számára többnyire ismeretlen, a Hungaroring területén található 30 hektáros erdő dimbes-dombos útjain. Szintén ezt a pályát járhatják be utasként a "Forrest taxik" fedélzetén, két T3 Syncro viszi majd a vendégeket a nehéz terepen.

Különleges élményt tartogat a Volkswagen Driving Experience szereplése is, a gyári csapat a nap folyamán kétszer tart bemutatót a versenypálya célegyenesében.

Az idei százforintos tombola fődíjaként egy 1999-es 1.6 Trendline Golf Cabriolet talál új gazdára.

A rendezvényről bővebb információ a Volkswagen-találkozó holnapon, vagy a facebook Volkswagen-találkozó esemény oldalán található.