Gombos Attila - a Halálgömb ura az Open Road Fest-en (előzetes!)

Attila 60-80 kilométeres sebességgel száguld a gömbben és időnként 6-8 G erő hat rá.

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

A halálgömb, a motoros kaszkadőr bemutatók egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb mutatványa. Az USA-ban már betiltották, de Európa több államában is tiltott az 5 méter átmérőjű, földbe rögzített gömbben motorozni. A magyar virtus ráadásul láncfűrésszel is szűkíti a motoros mozgásterét! A szédítő mutatvány már első pillantásra is lebilincselő, néhány perc után pedig az ember képtelen elfordítani a fejét, mert a sosem látott show mágnesként vonzza a tekintetet.

A világon mindössze 14-en, Magyarországon pedig egyedül a szegedi stuntman dacol a gravitációval és motorozik fejjel lefelé is!

A rettenthetetlen kaszkadőr pontosan egy évtizede teszi kockára minden egyes fellépéssel az életét, hiszen egyetlen rossz mozdulat is végzetes lehet. Attila ezzel a mutatványával került a világ legmerészebb húsz motoros kaszkadőre közé, de a fűrészes motorozást még soha, senki nem merte utánozni és ami mondhatni - Gombos Attila védjegyévé vált. El tudod képzelni, milyen az, amikor egy maximális fordulaton forgó láncfűrésztől alig húsz centiméterre húz el iszonyatos sebességgel a motoros?

Találkozzunk a Harley-Davidson Open Road fesztiválon június 8. és 12. között, ahol élőben lehetsz részese a páratlan show-műsornak!