Sheila Driving Heel - kétéltű sofőrcipő hölgyeknek

Az ötlet nem rossz, az Egyesült Királyságban 11,5 millió női vezető van...

A video lejátszásához Flash Player szükséges!

Végre teljesült a nők régi álma: a tűsarkú cipő, amelyben vezetni is lehet. Nem akad bele a szőnyegbe vagy a pedálokba és még kényelmes is.

A brit Sheilas’ Wheels Sheila Driving Heel fantázianéven pontosan ilyen speciális tűsarkú cipőt forgalmaz női vezetőknek. A speciális Driving Heel, vagyis a "sofőrsarok" egy gombnyomással behajtható és a tűsarkú kényelmes lapossarkú cipővé alakítható át. Ettől megváltozik a cipőtalp kontúrja is, így a hölgyek biztonsággal kezelhetik a pedálokat vezetés közben.

Érdekesség, hogy a Sheilas’ Wheels nem cipőgyár, hanem biztosítótársaság, amelyet kifejezetten az autóvezető hölgyek kiszolgálására alapított egy ausztrál, egy angol és egy skót üzletasszony. Első nyerő ötletük az volt, hogy női nevet adtak a cégnek, igazi forradalmi találmányuk pedig a behajtható tűsarok. A találmány megfelel a női autósok három legfontosabb elvárásának: kényelmes, nőies és biztonságos.

Ügyfeleinek a cég számtalan más, a vezetés kényelmét szolgáló kiegészítőt is forgalmaz, így például speciálisan kialakított, homorú biztonsági öveket is.

Az üzlet nem mehet túl rosszul, az Egyesült Királyságban 11,5 millió női vezető van...