Szigorúan... nyilvános! Rajt előtti Bamako-show a Duna-korzón!

4 beszólás

A rajtra kész járműveket az Intercontinental szálloda előtt mutatják be csütörtökön a nagyérdemű közönségnek.

B2B 2009

A Nagy Afrikai (Flúgos) Futam a fura fazonok és járművek bemutatójával már csütörtökön délelőtt 10-kor elkezdődik. Azok, akiknek nem jutott hely a Budapest - Bamako Rally-n induló 600 jármű valamelyikében - egyszóval a hoppon maradt lelkes érdeklődők - kárpótlásul az Intercontinental szálloda előtt vígasztalódhatnak a rajtlázban égő Villám Gézával és 504-es Peugeot-jával, a Travel Channel matyómintás Suzuki Samurai terepjáróival vagy Gál "Babá"-val, a nyolcszoros magyar tereprally-bajnokkal. Egy Csepel tűzoltóautó és egy sivatagi Trabant társaságában ott lesz a 2005-ös Miss Hungary, Semmi Kis Tünde, a 2009-es Miss Hungary, Dammak Jázmin, a világutazó D-Rolf és egy mentőautóval az egyik kereskedelmi televízióból ismert övönaluli, mocskosszájú ripacs is.

A Budapest - Bamako Parkoló Party január 16-án, pénteken déltől éjfélig lesz a rajtkapunál, a Műcsarnok melletti Felvonulási téren. A bulin lesz móka, kacagás, meg zene és sörivás a tűzoltóautó csapjáról. Itt lehet kötetlenül nézelődni és beszélgetni a résztvevőkkel.

A B2B 2009 rajtceremónia és a futam ünnepélyes rajtja január 17-én, szombaton lesz szintén ugyanott, a Műcsarnok melletti Felvonulási téren.